Britanci o pjesmi Space: Jedna od najnepristojnijih ikada na Evroviziji

“Ali od videa se zaista ne možemo odvojiti, bilo da se pitamo da li je izgubio majicu na putu do studija ili šta radi na kamenju. A tu je i cijeli 'zamahujem kosom' potez koji pravi sa nevjerovatno dugom pletenicom”, piše autorka, a zatim podsjeća da je Slavko glumac Crnogorskog nacionalnog pozorišta, te da je 2013. godine učestvovao u “X faktoru”.
0 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Filip Roganović
Slavko Kalezić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.03.2017. 19:14h

Predstavnik Crne Gore na Eurosongu Slavko Kalezić dobio je pozitivne kritike britanskog portala Metro, koji je u tekstu pod nazivom 'Crnogorska pjesma za Evroviziju 2017. 'Space' je na neki način nevjerovatna” detaljno analizirao ovu numeru.

“Da budemo iskreni, ovogodišnja sezona Evrovizije je do sada bila prilično obična, ako izuzmemo italijansku plešuću gorilu. Proteklih nedjelja vidjeli smo gomilu relativno normalnih pop numera i moćnih balada, koje su se pridružile spisku onih koje ćemo čuti u Kijevu”, piše autorka teksta Kerolajn Vestbruk, koja kaže je numera “Space” dočekana nespremno.

Prema njenim riječima Kalezić je uspio da se nađe u centru pažnje Evrovizije ne samo zahvaljujući pjesmi, već i spotu.

“Prije svega, pjesma je u pomalo dens žanru, što je naspram velikog broja balada osvježenje, a uz to se čini i da je u pitanju jedna od najnepristojnijih numera koja je kročila na Evrovizijski stejdž – sa referencama na 'vlažne snove' u prvoj strofi i stihovima poput 'svemirski brod je spreman da eksplodira', pri čemu mislim da se ne odnosi na intergalaktičko putovanje”, piše u tekstu.

“Ali od videa se zaista ne možemo odvojiti, bilo da se pitamo da li je izgubio majicu na putu do studija

via GIPHY

ili šta radi na kamenju.

via GIPHY

A tu je i cijeli 'zamahujem kosom' potez koji pravi sa nevjerovatno dugom pletenicom”, piše autorka, a zatim podsjeća da je Slavko glumac Crnogorskog nacionalnog pozorišta, te da je 2013. godine učestvovao u “X faktoru”.

via GIPHY

“Stigao je do kuće sudija, nakon što ih je impresionirao sa dozom Bijonse, ali nije uspio da stigne do sljedećeg kruga (uaa)”, piše u tekstu portala Metro u kojem se dodaje i da jedva očekuju da vide šta je Kalezić spremio za Kijev.

Bonus video: