Pogledajte novi video klape Who See

Ovim spotom kojom hip hop dvojec želi da pruži podršku Međunarodnom triatlon takmičenju Ocean Lava Montenegro, promociji sporta i zdravom načinu života.
0 komentar(a)
who se triatlonac, Foto: Damira Kalač
who se triatlonac, Foto: Damira Kalač
Ažurirano: 09.03.2017. 14:52h

Kotorski hip-hop sastav Who See objavio je spot za pjesmu „Triatlonac“, kojom želi da pruži podršku Međunarodnom triatlon takmičenju Ocean Lava Montenegro, promociji sporta i zdravom načinu života.

Triatlon je sport koji čine tri discipline - plivanje, biciklizam i trčanje. A Dejan Dedović Dedduh i Mario Đorđević Noyz u spotu glume triatlonce.

„Dva dana poslije snimanja me je držala blaga upala mišića u predjelu ramena i čudan bol između nogu od sportskog bicikla“, kaže Dedduh.

„Naša fizička spremnost se svodi na količinu tekstova koje možemo odrepovati iz cuga“, kazao je on, dodajući da je ipak bio iznenađen kondicijom.

„S obzirom na to da sam sportski sve manje aktivan, iznenadio sam sebe u toku snimanja spota primijetivši da još nisam za bačit´“, kaže.

Pjesma i spot „Triatlonac“ su specijalno snimani za Ocean Lava Montenegro, takmičenje koje će biti održano u maju, u Kotoru.

Ocean Lava Montenegro je lani organizovan prvi put.

U disciplinama plivanje na 1,9 km, vožnja bicikla 90 km i trčanje na 20 km, učestvovala su 44 takmičara u pojedinačnoj i tri štafete sa po tri takmičara u ekipnoj konkurenciji.

Takmičari su bili iz 10 država Evrope.

Za ovogodišnji, majski događaj se očekuje oko 400 takmičara, a dosad prijavljeni dolaze iz 25 država.

Bonus video: