Singlom "Nisam dobro" najavio čak dva albuma

Ovo je drugi singl koji najavljuje čak dva predstojeća albuma Miljenovića - "Amovi" i "Sam pao, sam se ubio"
617 pregleda 0 komentar(a)
Sky Wikluh, Foto: Facebook
Sky Wikluh, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.03.2017. 15:49h

Srpski muzičar Đorđe Miljenović, publici najpoznatiji pod pseudonimom Sky Wikluh, objavio je novi singl "Nisam dobro". Ovo je drugi singl koji najavljuje čak dva predstojeća albuma Miljenovića - "Amovi" i "Sam pao, sam se ubio" koji će biti objavljeni u aprilu pod etiketom Mascom Recordsa.

Beogradski muzičar karijeru je počeo i slave stigao kao član kultne rep grupe Bad Copy, ali je uvijek isticao svoju muzičku višestranost. Tako je osim solo rep albuma, radio i D'n'B projekat u saradnji sa DJ Rahmanijem, rege sa grupom Shappa, svirao u pank bendu Shtasmos Kosmos, objavio pank operu "Zagađenje u Japanu", radio muziku za pop pjevačice poput Ane Stanić i Kaje, kao i saundtrek za seriju "Vratiće se rode".

Miljenović je sada odlučio da se posveti rok i bluz zvuku, pa je okupio bend koji čine poznati muzičari: bubnjar Lav Bratuša (Darkwood Dub), klavijaturista i vokal Milan Mika Aćimović (Sopot, Vasil Hadžimanov Band), basista Milorad Matić (Sunshine), gitarista Đorđe Todorović, gitarista Janko Mostarlić (Kanda Kodža i Nebojša), te DJ Marko Milošević (Mkdsl).

Bend je već imao nekoliko uspješnih koncerata na kojima je Miljenović predstavio pjesme koje će se naći na najavljenim albumima.

Bonus video: