Budućnost tehna večeras u Kotoru

Početak žurke je zakazan za 22 sata, cijena ulaznice je osam eura.
0 komentar(a)
dax j, Foto: Facebook
dax j, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.03.2017. 14:29h

Jedan od najboljih tehno DJ-eva i producenata nove generacije, zvijezda u usponu Dax J nastupiće večeras u kotorskoj diskoteci "Maximus".

Daks Hedon je rođen u Londonu, a trenutno živi u "tehno Meki" Berlinu, gdje važi za omiljeno ime underground scene. Njegov zvuk karakterišu sirovi, industrijski ritmovi, sa uplivima džangl, D'n'B, ambijental i dab uticaja.

Upravo je objavljujući džangl numere započeo diskografsku karijeru 2005, ali je nakon jednog ljeta provedenog na famoznoj Ibici postao opsjednut tehno muzikom.

Svoja djela objavljivao je za poznate etikete kao što su EarToGround, Soma, Electric Delux, a od 2013. pokreće svoju Monnom Black. Neki njegovu muziku nazivaju i budućnošću tehna. Prošle godine zauzeo je 56. mjesto na listi top 100 DJ-eva svijeta "Resident Advisora".

Nedavno su organizatori Exita potvrdili da će Dax nastupiti na drugoj festivalskoj bini po veličini - Dance Areni ovog ljeta, ali će crnogorska publika biti u prilici mnogo prije da ga čuje i vidi uživo.

Crnogorsku tehno scenu večeras će uz Daxa predstavljati Mihajlo, Redial Tone i Dino R. Početak žurke je zakazan za 22 sata, cijena ulaznice je osam eura.

Bonus video: