Tijana Dapčević: Žene, resetujte se pred 8. mart

“Muzika je moj primarni posao, dok je gluma izlet. Igrajući na daskama koje život znače upoznala sam i zavoljela jednu novu Tijanu i osjećam se ispunjenije. Maksimalno sam i dalje posvećena muzici, najviše nastupima, a poslije i glumi, jer ja sam zabavljač u svakom smislu i bitno mi je da sam na sceni i da imam posla”
149 pregleda 0 komentar(a)
tijana dapčević, Foto: Tijanadapcevic.info
tijana dapčević, Foto: Tijanadapcevic.info
Ažurirano: 02.03.2017. 19:19h

Pop pjevačica Tijana Dapčević, na obostrano zadovoljstvo i njeno, ali i podgoričke publike, družiće se sa svojim fanovima u subotu, 4. marta.

Kako kaže, u glavnom gradu nije pjevala od ljetos, pa jedva čeka nastup u diskoteci Beagle, koji će početi u 23 časa.

“Baš se radujem svakom nastupu u Podgorici gdje sam čest gost i uvijek dobro prihvaćena. Zato u subotu obećavam spektakularan nastup”, kazala je Dapčević.

Odmah nakon koncerta u gradu pod Goricom, popularna pjevačica izbaciće i novi singl.

“Pjesma 'Reset' planirana je za 7. mart. Inače, ovaj singl objaviće nova izdavačka kuća “Pop Music”, spot za pomenutu numeru je već gotov, a sredinom godine, najvjerovatnije tamo na jesen, biće objavljen i moj movi album” obećala je Dapčević.

Novim singlom, kaže, poručuje ženama da se “resetuju pred 8. mart”, zato ga i objavljuje dan pred ovaj praznik.

“Svi koji su je čuli, rekli su da je “Reset” prava ženska pjesma sa sjajnom porukom, pa nije slučajno što je puštamo baš tada. Samo sad da se što više žena pronađe u njoj i da je zavoli”, nada se ona.

Svojim projektima uvijek je diktirala muzičke trendove kad je pop muzika u pitanju, pa se nada da će i sa novim albumom postaviti nove standarde.

“Uvijek je svaki moj album eklektika nekoliko muzičkih žanrova - tu ima popa, roka, džeza, bluza. Svaka pjesma nosi neku svoju filozofiju. Tako će biti i na ovom albumu. Donijeće sve singlove koje sam objavila od 2010. godine kada je izašao posljednji album “Muzika”, kao i neke nove pjesme koje će publika tek čuti”, obećava ona.

To što posljednjih godina nije pretjerano diskografski aktivna, a pri tom je igrala u nekoliko pozorišnih predstava, ne znači, kaže da je zapostavila muziku.

“Muzika je moj primarni posao, dok je gluma izlet. Igrajući na daskama koje život znače upoznala sam i zavoljela jednu novu Tijanu i osjećam se ispunjenije. Maksimalno sam i dalje posvećena muzici, najviše nastupima, a poslije i glumi, jer ja sam zabavljač u svakom smislu i bitno mi je da sam na sceni i da imam posla”, istakla je Dapčević koja je nedavno zaigrala i u televizijskoj formi.

“Dodijeljena mi je glavna uloga u prvom makedonskom sitkomu i ta serija je odlično prošla. Ali svakako, bez obzira na sve, muzike se ne odričem. Bitno mi je da se bavim svim granama umjetnosti, jer ja nikad nijesam bila samo pjevačica”, ponosna je Dapčević.

Ipak, jedino što je zapostavila, a smatra obaveznim dijelom svog života je violončelo.

“Sviram, ali samo za svoju dušu. Treba da se posvetim svemu, ipak sam ja prvenstveno majka i supruga, pa zatim pjevačica, glumica, a violončelo mora da se redovno vježba. Kako sad nemam vremena, za kako moj sin Vuk zove violončelo - Đuricu, riješila sam da samo kod kuće sviram. Neko koncertriranje teško da sad mogu da planiram. Sa violončelom se družim od sedme godine, i nisam zaboravila ni note ni da sviram, to je prosto dio mene”, ističe Dapčević.

Slavko Kalezić će sigurno biti primijećen u Evropi

Dapčević je 2014. godine predstavljala Makedoniju na Eurosongu, a kao, kako tvrdi, veliki fan ovog takmičenja, prati aktuelna dešavanja kad je u pitanju ovogodišnji muzički hepening.

“Pratila sam Eurosong i prije nego što sam bila njegov dio, a ove godine pjevaću na koncertu tog takmičenja u Amsterdamu 7. aprila. Zato sam upućena da Crnu Goru predstavlja Slavko Kalezić koji je veoma interesantan i sigurna sam da će biti veoma primijećen od strane Evropljana. Srbija se odlučila za Tijanu Bogićević koja je sjajna pjevačica, a Hrvatska se na velika vrata vraća na ovo takmičenje tako što šalje Žaka Houdeka. Biće gusto ove godine”, smatra ona.

Zaštitno lice bez honorara

Svjetske zvijezde koje su zaštitna lica određenih kompanija od reklamiranja imaju velike novčane koristi. Njihovi ugovori znaju da dosegnu i po nekoliko miliona, međutim to na Balkanu nije slučaj. Tijana je zaštitno lice “Liposukcijske ishrane”, i od kako je koristi kaže da je “progledala”.

“Obično ljude zovu da budu zaštitna lica, a ja sam se sama nametnula. Koristila sam liposukcijsku ishranu i bila veoma zadovoljna, zato sam počela da ih reklamiram i kada su to vidjeli, pozvali u me da budem njihovo zaštitno lice. Iz ishrane sam izbacila mlijeko, šećer i brašno i osjećam se savršeno, uspjela sam da skinem višak kolograma bez jo-jo efekta. Ali nemam novčane koristi od toga, već sam njihov korisnik, a zauzvrat ih reklamiram i dobro je i meni i njima”, otkriva pjevačica.

Bonus video: