Pogledajte novi spot glavne zvijezde Sea Dancea

U pitanju je singl koji je snimio u saradnji sa popularnim kanadskim reperom Torijem Lejnzom, a za Šona Pola karakterističan seksi video pun lijepih žena potpisuju Stash Box Productions i Karena Evans
0 komentar(a)
šon pol, Foto: Shutterstock
šon pol, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.03.2017. 17:52h

Glavna zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala Šon Pol objavio je spot za pjesmu "Tek Wuh Yuh Heart".

U pitanju je singl koji je snimio u saradnji sa popularnim kanadskim reperom Torijem Lejnzom, a za Šona Pola karakterističan seksi video pun lijepih žena potpisuju Stash Box Productions i Karena Evans.

Saradnja jamajkanskog pjevača i kanadskog repera započeta je tokom prošle godine.

Lejnz u svojoj muzici često koristi elemente denshol zvuka, čijim se kraljem smatra Šon Pol, pa zato nije čudno što je Kanađanin bio inspirisan da pozove zvijezdu Sea Dancea da zajedno kreiraju remiks hit singla "Luv" koji je bio nominovan i za Gremi nagradu.

Zadovoljni inicijalnom saradnjom, nastavili su druženje i kroz rad na numeri "Tek Weh Yuh Heart", koja je produkt miksovanja različitih žanrova - od regea, pomenutog denshola do repa.

Ova pjesma najavljuje predstojeći album Šona Pola, na kojem je sarađivao i sa Dejvidom Getom, Afrodžekom, Šakirom i drugim zvijezdama.

Nema sumnje da će publika na Jazu, gdje će Šon 15. jula nastupiti, biti u prilici da osim ovog najnovijeg, čuje i prethodne hitove kao što su "Tempterature", "Get Busy", "Baby Boy", "Give It Up To Me" i drugi.

Četvrto izdanje Sea Dance festivala održaće se od 13. do 15. jula, a u prodaju je pušten novi kontigent ulaznica po cijeni od 29,99 eura, saopštili su organizatori.

Osim jamajkanskog kralja denshola organizatori su su potvrdili da će ovog ljeta ugostiti britanskog kantautora Pola Njumana, srpsku rep grupu Bad Copy i crnogorske predstavnike tog zvuka, klapu Who See.

Bonus video: