"Samo sa Milom možemo da srljamo u progres"

"Refren je otpevala Katya, striptizeta jednog barskog noćnog kluba, koja tvrdi da je 90-ih bila u vezi sa Đukanovićem“, kazao je reper.
67 pregleda 4 komentar(a)
Voodoo Snošaj, Foto: Privatna arhiva
Voodoo Snošaj, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.02.2017. 17:24h

Kontroverzni barski reper Voodoo Snošaj objavio je novi singl "Milo vrati se", na kojem je sarađivao sa Herr Fickom i Katyom. Pjesma se može poslušati na YouTube servisu, a kao što se da i pretpostaviti iz naslova, inspirisana je nedavnom odlukom Mila Đukanovića da napusti funkciju premijera u Vladi Crne Gore.

Voodoo Snošaj novom pjesmom poziva bivšeg premijera da se po ko zna koji put vrati, a u razgovoru za "Vijesti" otkrio je kako je došlo do saradnje sa navedenim gostima, te iznio zanimljive pojedinosti iz njihovih biografija.

„Sa matorim Fickom znam se od detinjstva. Odrasli smo u istom getu, prošli istu uličnu školu. Tako da je ova saradnja potpuno normalan sled stvari. Refren je otpevala Katya, striptizeta jednog barskog noćnog kluba, koja tvrdi da je 90-ih bila u vezi sa Đukanovićem“, kazao je reper.

Snošaj je istakao da je numeru "Milo vrati se" posvetio "najvećem crnogorskom revolucionaru i DPS disidentu Demiru Hodžiću”,

Barski reper se publici prvi put predstavio prije dvije godine pjesmom "Lomi Povlo", za koju je snimio i spot. On je objasnio zašto se u svakoj pjesmi do sada bavio liderom DPS-a.

"Shvatio sam da je gospodin Đukanović jedini pravi lider naše male zajednice i da jedino on može Montenegro da vrati u budućnost. Što bi rekao Voja Šešelj, jedino sa Milom možemo da srljamo u progres", kazao je Snošaj.

Đukanović i vladajući režim nisu rijetko na meti domaćih repera, ali na pitanje što misli o društveno-političkoj angažovanosti kolega Snošaj je odgovorio da je situacija jadna i bijedna.

"Priča im je prazna i tu se radi batice o ku*čenju bez osnova. Pun mi je kofer toga", ocijenio je on.

Reper se osvrnuo i na aktuelno stanje na crnogorskoj rep sceni.

„Ništa se posebno nije promenilo. Nešto šljakaju oni jadnici iz Okoče, a javili su se i neki kompleksaši iz Daj pi*ke strina koji su se drznuli da repuju protiv nas Barana. Znamo ko se krije iza tog mizernog projekta i obećavam vam da ćemo kad budemo išli u Beograd na derbi, svratiti do Podgorice da razbucamo ta go*na“, bijesno je istakao Snošaj.

Barski reper je još kada je objavio prvi singl najavio debi album, ali i dalje nije poznato kada će ga objaviti.

"Snimamo album koji će finansirati ruska obavještajna služba, koja je u nama prepoznala patriotski kapacitet. Biće objavljen kad bude gotov", misteriozno će Snošaj.

Njegov identitet i dalje je nepoznat publici, ali reper kaže da ga ne krije zbog straha, već zato što "ne želi da prefinjenu umjetnost repa i geta koristi za samoreklamerstvo".

"A takođe ne želim ni da dijelim naslovne strane sa kojekavim šabanima i šabankama", istakao je on.

Bonus video: