Sea Dance: Ulaznice od 24.99 eura još dva dana

Svoj nastup na Jazu potvrdili su Ajs Nigrutin, Wikluh Sky i Timbe, popularni reperi iz grupe Bad Copy, ali i Who See
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 28.02.2017. 10:11h

Ulaznice za Sea Dance po promotivnoj cijeni od 24.99 eura mogu se kupiti još danas i sjutra. Ovo je cijena sa 65 odsto popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore.

Džon Njumen na otvaranju festivala

Engleska soul zvijezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice Džon Njumen, nastupiće u četvrtak 13. jula na plaži Jaz, i prirediti nezaboravan koncert već na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala! Vlasnik čak tri No.1 singla, Njumen je oduševio muzičku industriju pjevajući planetarne hitove "Feel the Love"i "Not Giving In" grupe Rudimental, te "Love Me Again" i "Cheating" sa hit albuma „Tribute“ uz koji je stigao na sam vrh britanske liste, i to ispred velikog Pola Makartnija, poslije čega je postao redovan gost najvećih festivala kao što su Glastonbury, Isle of Wight, Coachella i naravno EXIT!

Na Jaz dolazi i superstar Šon Pol koji će u subotu, 15. jula napraviti završnu žurku ovogodišnjeg, četvrtog po redu Sea Dance festivala! Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, iza sebe ima preko 30 svjetskih hitova kao što su "Get Busy", "Temperature", "Gimme The Light" ili "We Be Burning", a na toj listi posebno se izdvajaju njegovi već legendarni dueti! Ove zime je planetu osvojio uz megahit "Rockabye" i grupu Clean Bandit. O legendarnosti muzičara iz Kingstona najbolje govori lista zvijezda sa kojima je snimio duete, a gdje se nalaze i Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Jay Z, Enrique Iglesias, Santana, Major Lazer, Nicky Minaj, Missy Elliot i desetine drugih.

Svoj nastup na Jazu potvrdili su Ajs Nigrutin, Wikluh Sky i Timbe, popularni reperi iz grupe Bad Copy. Usijanje pred koncert Šon Pola napraviće domaći megahitovi "Esi mi dobar", "Uno, due, tre", "Idemo odmah", „Ljubav ili pivo“ i mnoge druge. Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade hip-hop tandem Who See, rezidenti našeg najvećeg festivala, i ove godine će razigrati publiku svojim sjajnim numerama "Đe se kupaš", "Nemam ti kad", "Dinamida", "Nije preša" i drugim.

Bonus video: