Edo Maajka: Ovo je moj novi početak

On je najavio da će neposredno prije koncerta u Zagrebu objaviti dvije numere sa predstojećeg izdanja - ljubavnu "Ne mogu disat" i "Od sutra" koja govori o "odgađanju života".
1 komentar(a)
edo maajka, Foto: Facebook.com/edomaajkaofficial
edo maajka, Foto: Facebook.com/edomaajkaofficial
Ažurirano: 22.02.2017. 17:35h

Prošlo je pet godina od posljednjeg albuma Eda Maajke.

Od tada se jedan od najpopularnijih repera sa ex YU prostora tek povremeno javljao nekim singlom ili gostovanjem, ali je sada izgleda došlo vrijeme za pravi povratak na scenu.

Edin Osmić, kako glasi pravo ime bosanskog repera, okupio je novi bend sa kojim će uskoro na koncertima predstaviti nove pjesme sa albuma na kojem radi.

Poslije duže koncertne pauze Maajka će imati koncert u Zagrebu 18. marta za koji je kazao da će obilježiti novi početak njegove karijere.

"Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio da okupim ovakvu ekipu. Ovaj koncert vidim kao neki svoj novi početak. Sviraćemo čak pet novih pjesama sa albuma koji ću tokom godine završiti i objaviti", izjavio je popularni reper.

On je najavio da će neposredno prije koncerta objaviti dvije numere sa predstojećeg izdanja - ljubavnu "Ne mogu disat" i "Od sutra" koja govori o "odgađanju života".

A ekipu koju pominje Maajka čine basista Mario Rašić (Balkan Zoo Ensemble), gitarista Jogi Lonič i bubnjar Toni Starešinić (Chi, Mangroove).

Bonus video: