Džef Mils najavio spoj elektronike i klasike na novom albumu

Iz izdavačke kuće album opisuju kao "set od 18 djelova koji istražuje devet planeta, uključujući i prostor između njih, devet regija koje Mils naziva Loop Transits"
0 komentar(a)
Džef Mils, Foto: Sea Dance
Džef Mils, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 14.02.2017. 14:06h

Legenda tehno muzike Džef Mils ranije ove godine je najavio novi album "Planets", kojim će obiježiti 25 godina postojanja svoje etikete "Axis Records", a sada je otkrio i detalje vezane za ovo izdanje.

Tako je zvuk albuma opisao kao spoj elektronike i klasike, a izdanje će sadržati devet traka. Biće objavljeno kao CD i blue-ray, a iz izdavačke kuće ga opisuju kao "set od 18 djelova koji istražuje devet planeta, uključujući i prostor između njih, devet regija koje Mils naziva Loop Transits".

"Planets" će izaći 24. marta i nasliejditi nedavno objavljeni album "A Trip To The Moon" koji je Mils snimio za jedan francuski film.

Tehno veteran je posljednjih godina povremeno nastupao sa orkestrima, između ostalog i lani sa orkestrom RTS-a. On je prošle godine nastupio i u Crnoj Gori na Sea Dance festivalu, a kako zvuči njegova kombinacija elektronike i klasike možete čuti ovdje:

Bonus video: