Objavio pjesmu kao Fejsbuk status

„Ima toliko pjesama koje su napisane, a nesnimljene, pa je ovo način da jedna od njih nađe put do onih koji bi je možda zavoljeli”
3 komentar(a)
Vanja Radovanović, Foto: Privatna arhiva
Vanja Radovanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.02.2017. 18:26h

"Ovaj februar je tako dlaka u supi”, komentar je crnogorskog kantautora Vanje Radovanovića na društvenoj mreži Fejsbuk, koji je ispratio njegovu, naizgled novu pjesmu “Dlaka u supi”.

Uz akustičnu gitaru, kao što je to nekad činio njegov ujak, slavni Miladin Šobić, on je opjevao kako je to kad se neko osjeća “zarobljen kao dlaka u supi”, pa se nametnulo pitanje hoće li i kad ovaj demo snimak dobiti i svoju studijsku verziju.

“U suštini to nije demo snimak, već samo snimak. Demo snimci su za pjesme koje će dobiti svoje finalne oblike u studiju, a ova definitivno neće”, potvrdio je Radovanović.

Kako je crnogorski muzičar kazao “Vijestima”, ono o čemu govori ovaj singl, koji traje nešto više od minut i po, je u savršenom odnosu sa (ne)kvalitetom zvuka.

“Nema potrebe niti smisla za boljim. Jednostavno to je to. Najprije bih je okarakterisao kao jedan nepretenciozni Fejsbuk status”, dodaje on.

“Dlaka u supi” neće biti jedina Radovanovićeva numera koja nije doživjela studijsku verziju.

“Ima toliko pjesama koje su napisane, mnoge ostanu nesnimljene iz ovog ili onog razloga, ne uđu na nekakav konačni spisak il ispadnu sa istog, pa je ovo način da jedna od njih nađe svoj put do onih koji bi je možda i zavoljeli”, objasnio je on.

“Neke moje numere, poput "Ni minutu više" i "Mazohiste", imaju samo svoje verzije sa koncerata i to je skroz okej. Ova ima Fejsbuk verziju. Dosta”, smatra Radovanović.

Bonus video: