Stevan Faddy: Riješio sam da se i ja okušam kao „pjevač za zaljubljene”

"“Svaki proveden trenutak uz voljenu osobu treba slaviti, a ne samo Dan zaljubljenih"
210 pregleda 4 komentar(a)
Stevan Faddy, Foto: Sergej Zabijako
Stevan Faddy, Foto: Sergej Zabijako
Ažurirano: 13.02.2017. 16:14h

Crnogorski muzičar Stevan Faddy i pored dugogodišnje karijere koja traje od 2003. godine, u utorak će prvi put pjevati za Dan zaljubljenih. Do sada je pomenuti praznik uglavnom provodio uz ljepšu polovinu, međutim, ove godine pjevaće zaljubljenima u hotelu Hilton.

“Do ove godine nikad nijesam imao priliku da pjevam zaljubljenima, međutim, s obzirom na to da vidim da moje kolege baš vole ovaj datum i da se na njihovim koncertima i nastupima dešavaju čak i prosidbe, riješio sam da se i ja okušam kao 'pjevač za zaljubljene'”, našalio se Faddy koji ne krije da bi volio da te večeri se na njegovom nastupu desi neka prosidba.

“Nadam se da će biti makar jedan hrabri momak koji će ne samo svojoj izabranici, već i nama svima dodatno uljepšati veče prosidbom. Mada, danas su djevojke te koje drže glavnu riječ, pa se možda zadesi i neka koja će te večeri uzeti stvar u svoje ruke i postaviti bitno pitanje svom izabraniku. Ispada kao da provodadžištem, ali te večeri slavimo ljubav, a volim kad se ljudi vole i to pokazuju”, našalio se Faddy, dodajući da bi mu bilo drago da se opet desi na njegovom nastupu.

“Već sam i odabrao numeru za tu priliku. Naime ako se desi prosidba, tom paru bih otpjevao 'Thinking out loud' od Eda Širana, jer ta numera najljepše opisuje značenje ljubavi i privrženosti dvije osobe, a ujedno je i prava za neki lijepi romantičan ples, kojem bi se, vjerujem i svi ostali pridružili”, ističe Faddy.

Za to veče repertoar je, otkriva, prilagodio.

“Poseban akcenat sam stavio na pjesme Sergeja Ćetkovića iz razloga što je on provjeren kad su ovakve proslave u pitanju. Mada neće se pretjerano repertoar razlikovati, jer sve su to numere koje inače uglavnom pjevam, samo što će biti više ljubavnih pjesama za jedno veče” naglašava on.

Za njega Dan zaljubljenih nema poseban značaj.

“Svaki proveden trenutak uz voljenu osobu treba slaviti, a ne samo Dan zaljubljenih.

Zaljubljenima ne treba puno povoda za slavlje, oni u poljupcu, dodiru vide povod. Mada svakako praznik posvećen baš tom predivnom osjećanju treba izdvojiti i posvetiti voljenoj osobi” zaključuje Faddy.

Bonus video: