Novi EP podgoričkog DJ-a AudioStorma izlazi 13. februara

U pitanju je legendarna belgijska etiketa za koju su objavljivali velikani elektronske muzike kao Pol Van Dajk, Tiesto, Džon Fleming, Marko Bejli, Saša i Džon Digvid
1 komentar(a)
AudioStorm, Foto: Privatna arhiva
AudioStorm, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.02.2017. 13:23h

Jedan od najboljih crnogorskih progresiv haus producenata Ognjen Vuković, koji nastupa pod pseudonimom AudioStorm, najavio je novi EP "Lethal Engin/Suspens" koji će 13. februara objaviti za Bonzai Music.

U pitanju je legendarna belgijska etiketa osnovana 1992, za koju su još od početaka svoja izdanja objavljivala velika imena iz svijeta elektronske muzike kao što su Pol Van Dajk, Tiesto, Džon Fleming, Marko Bejli, Saša i Džon Digvid, a podgorički DJ i producent je ranije za ovu kuću objavio EP "Oblivion".

Novo izdanje AudioStorma sadržaće četiri trake, dva originala i dva remiksa koje su uradili Rise And Fall i DMP, a biće dostupno na Beatportu, kasnije i u ostalim onlajn muzičkim prodavnicama.

Podgorički producent, koji je po izboru "Vijesti" bio među muzičarima koji su obilježili prošlu godinu, početkom ovog mjeseca je objavio album "Perceptor" za Parabola Records. Izdanje sadrži šest traka i može se poslušati na Bandcamp stranici pomenute izdavačke kuće.

Bonus video: