Pogledajte spot: MVP i Bane Lalić objavili "Ljulja se brod"

Pored brojnih kadrova iz filma koji nagovještavaju ljubavnu radnju, u spotu se mogu vidjeti i Lalić i glumac Mima Karadžić
344 pregleda 0 komentar(a)
Bane Lalić, MVP, Foto: Facebook
Bane Lalić, MVP, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.02.2017. 09:05h

Srpski muzičar Bane Lalić i njegov bend MVP objavili su juče numeru “Ljulja se brod”, naslovnu temu crnogorskog filma “Biser Bojane”.

Pored brojnih kadrova iz filma koji nagovještavaju ljubavnu radnju, u spotu se mogu vidjeti i Lalić, kao i glumac i producent ostvarenja Mima Karadžić.

“Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Olivera Bačić, Ana Sakić i Mima Karadžić na snimanju spota za numeru 'Ljulja se brod' iz filma 'Biser Bojane'. Budite na premijeri 15. februara u Sava centru”, napisao je muzičar na svom Facebook profilu uz snimak koji je nastao tokom ekranizacije spota.

Snimanje filma reditelja Milana Karadžića završeno je krajem novembra prošle godine, a odvijalo se u Ulcinju, Beogradu i Trstu. Kako je najavljeno, gledaoci uživati u predivnim kadrovima plaža, kajtera, helio snimcima...

“Ovo je najbolji posao i ujedno najveći projekat koji smo do sada radili. Imamo sjajnu priču, odličnu glumačku postavu i nadamo se da ćemo, kao što je to bilo sa Budvom, zahvaljujući seriji koju smo snimali tamo, podstaći ljude da i Ulcinj vide kao sjajnu turističku destinaciju”, pohvalio se ranije za “Vijesti” Milutin Mima Karadžić.

Crnogorska premijera zakazana je za 16. februar, ali ostale informacije još nisu poznate.

Priča filma “Biser Bojane” počinje u Beogradu, a završava se na Adi Bojani gdje je uz niz komičnih situacija, prikazana ljubavna priča 25-godišnjeg ljekara i ljubitelja ptica iz Beograda, Đorđa i 22-godišnje studentkinje iz Ulcinja, Lole, koja je zaljubljene u more i kajt.

Bonus video: