Depeche Mode: Singl u petak, album 17. marta

“Bezuslovno smo ponosni na zvuk i energiju 'Spirita' i uzbuđeni smo što ćemo se vratiti turneji kako bi album podijelili sa obožavateljima širom svijeta”, kazao je frontmen popularnog sastava
0 komentar(a)
depeche mode, Foto: FRANCESCO PRANDONI
depeche mode, Foto: FRANCESCO PRANDONI
Ažurirano: 01.02.2017. 19:06h

Kultni britanski sastav “Depeche Mode” otkrio je datum objavljivanja 14. studijskog albuma “Spirit”, a ujedno je obradovao obožavetelje i informacijom da će novi singl biti objavljen u petak, 3. februara.

Nasljednik albuma “Delta Machine” izlazi 17. marta, dok će prvi singl u posljednje četiri godine, “Where's The Revolution” biti objavljen u petak.

“Bezuslovno smo ponosni na zvuk i energiju 'Spirita' i uzbuđeni smo što ćemo se vratiti turneji kako bi album podijelili sa obožavateljima širom svijeta”, kazao je frontmen popularnog sastava Dejv Gahan.

Na ovom izdanju grupa je prvi put sarađivala sa producentom Džejmsom Fordom (Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys).

“Depeche Mode” imaće u okviru predstojeće turneje 32 koncerta u 21 državi, među kojima je i Slovenija, gdje je nastup zakazan za 14. maj u Dvorani Stožice u Ljubljani.

Turneja će početi 5. maja u Švedskoj, a nastaviće se koncertima u Italiji, Francuskoj, Šapaniji, Mađarskoj, Rusiji i drugim državama, dok je završnica u Rumuniji 23. jula.

Bonus video: