“POSLIJE NAS”

Aljoša Šerić: I članovi Pavela ponosni na to što im je pjesma najemitovanija sa prošlog ZG Festa

“Za mene je radio još uvijek broj jedan kad je u pitanju spona između izvođača i publike. Oni su ti koji i dalje stvaraju hitove”, smatra Šerić.
83 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2017. 18:29h

Hrvatska grupa “Pavel” dobila je još jedno priznanje za numeru “Poslije nas”. Naime, nakon što se prošle godine sa ovom pjesmom nijesu nedjeljama skidali sa top lista širom regiona, pomenuta balada proglašena je najemitovanijom sa prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala. Iako sa njom nije pobijedio, autor numere i vođa benda “Pavel”, Aljoša Šerić priznaje da je zadovoljan što je i ovo priznanje samo potvrdilo veliku slušanost i uspjeh koju je singl “Poslije nas” imao prethodnih godinu dana.

“Uvijek mi je teško pričati o muzičkim takmičenjima, to su mi prosto nepomirljive stvari. Međutim, ova nagrada je potvrda da su, najprije, muzički urednici prepoznali da je pjesma doba. Inače, mi iz grupe 'Pavel' smo posebno ponosni na ovu numeru i nije nam žao što prošle godine nijesmo pobijedili na festivalu, jer eto priznanje je svakako došlo”, ističe Šerić.

No, ovu pjesmu nijesu zavoljeli samo muzički urednici, što najbolje pokazuje veliki broj pregleda na Internetu, ali i izvođenje ove numere po muzičkim takmičenjima. Ipak, Šerić smatra da su radio-stanica najzaslužnije što je “Poslije nas” osvojila srca publike.

“Za mene je radio još uvijek broj jedan kad je u pitanju spona između izvođača i publike. Oni su ti koji i dalje stvaraju hitove”, smatra Šerić.

Njegov bend “Pavel” nije učestvovao na 64. izdanju Zagrebačkog festivala koji je održan proteklog vikenda.

“Imamo neki svoj ritam. Obično se pojavimo svake druge godine. Prošle smo bili sa pjesmom 'Poslije nas', a prije tri smo učestvovali sa singlom 'Čuvaj me'. U planu nam je da se pojavimo na narednom, mada to sve zavisi od pjesme”, priznaje Šerić.

Na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu pobjedu je odnijela numera „Sve u meni se budi“ u izvedbi Kedže i Zsa Zse, a o tome kako mu se svidjela pobjednička pjesma, Šerić priznaje:

“Numera je lijepa, mada nijesam čuo baš sve pjesme koje su bile na festivalu. Međutim, Zgrebački festival je uvijek bio na visokom nivou, i smatram ga najboljim jer svake godine sa njega bude dosta hitova i uređivački tim festivala uvijek bira kvalitetne pjesme” zaključuje Šerić.

Galerija

Preporučujemo za Vas