Madona razmišljala da digne u vazduh Bijelu kuću

Portparol tajne službe rekao je da su svjesni Madoninih riječi i da će pokrenuti istragu, ali da konačnu odluku o tome da li će podnijeti prijavu prtiv pjevačice donosi državni tužilac
6 komentar(a)
madona, Foto: Twitter
madona, Foto: Twitter
Ažurirano: 22.01.2017. 15:06h

Tajna služba najavila je istragu zbog riječi koje je kraljica popa Madona izgovorila na "Ženskom maršu" u Vašingtonu. Ona je izjavila da je planirala da digne Bijelu kuću u vazduh.

Kraljica popa izazvala je kontroverze na svom govoru pred pola miliona okupljenih ljudi koji su se okupili u znak podrške za prava žena koja su ugrožena promjenama koje je najavio novi predsjednik SAD.

“Bijesna sam, i razmišljala sam mnogo o tome da dignem u vazduh Bijelu kuću. Ali znam da to ništa neće promijeniti”, rekla je Madona.

Portparol tajne službe rekao je da su svjesni Madoninih riječi i da će pokrenuti istragu, ali da konačnu odluku o tome da li će podnijeti prijavu prtiv pjevačice donosi državni tužilac.

Burne reakcije izazvala je i glumica Ešli Džad, koja je Trampa uporedila sa Hitlerom, "koji umjesto brkova sada nosi periku".

Bonus video: