Krešo Bengalka (Kiša metaka) ima novi singl

Autor muzike i teksta je Krešo Bengalka, a pjesmu odlikuje karakterističan gengsta stil splitskih repera, ali u nešto opuštenijoj atmosferi nego što su nas navikli.
121 pregleda 3 komentar(a)
krešo, Foto: Facebook
krešo, Foto: Facebook
Ažurirano: 09.01.2017. 19:09h

Reperi sa ex Yu prostora su vrlo produktivno započeli ovu godinu, pa prije svega iz Srbije i Hrvatske samo pristižu novi singlovi i spotovi prvih dana 2017. Tako je hrvatski reper Krešo Bengalka ekranizovao novi singl "Daj mi da te varam", na kojem mu gostuje Antonio.

Spot člana popularne splitske rep grupe Kiša metaka može se pogledati na YouTube servisu, a potpisuje ga Bruno Bilonić. Autor muzike i teksta je Krešo Bengalka, a pjesmu odlikuje karakterističan gengsta stil splitskih repera, ali u nešto opuštenijoj atmosferi nego što su nas navikli.

Krešo je prošli singl "Pobjeda" objavio sredinom 2016, a još uvijek se čega na njegov solo album, dok iza sebe ima zajedničko izdanje sa Žuvijem "Brokva", objavljen 2014.

Kiša metaka još ranije je najavila da priprema novi album, a u međuvremenu su krajem prošle godine članovi ove grupe Vrh i Oreb objavili album "Neonka", na kojem su predstavili svoj novi, kako su ga nazvali, SF gengsta rep zvuk.

Bonus video: