Emeli Sande: Očekujem pozitivnu publiku i dobru atmosferu - Vijesti.me
UOČI KONCERTA

Emeli Sande: Očekujem pozitivnu publiku i dobru atmosferu

Sande je već godinama u vezi sa Nikšićaninom Adamom Guraginom, a početkom godine objavila je da su se vjerili

Emeli Sande
Emeli Sande (Foto: capitalfm.com)

"Uzbuđena sam, ovo je moj prvi veliki nastup u Crnoj Gori. Mislim da će biti super, očekujem pozitivnu publiku i dobru atmosferu", kazala je za Vijesti Emeli Sande, jedna od najpopularnijih britanskih pjevačica, koja večeras nastupa u kotorskoj diskoteci Maximus.

Par sati prije nastupa, dok je odmarala i provodila vrijeme sa svojim vjerenikom - Nikšićaninom Adamom Guraginom, Sande je po prvi put pričala za "Vijesti" o njenoj karijeri, posjetama i nastupima u Crnoj Gori, vezi sa Adamom, crnogorskoj kuhinji i mnogim drugim stvarima. Ekskluzivni intervju pročitajte u sjutrašnjem broju Vijesti.

Dvadesetpetogodišnja škotska pjevačica ima ugovor sa Virgin Recordsom, objavila je hit singlove "Read All About It" i "Next to Me", a njen album “Our Version of Events” prvu nedjelju od objavljivanja dočekao je na vrhu britanske top liste.

Kako je otkrila, u Crnoj Gori je bila već dva dana prije nastupa, a provela ih je upravo u Kotoru zbog priprema koncerta

Poznanstvo iz Aberdina

Nastupila je i na otvaranju i na zatvaranju ovogodišnjih Olimpijskih igara, a prije nego što se proslavila i kao izvođač, pisala je pjesme za mnoge zvijezde poput Suzan Bojl, Lion Luis i Šeril Kol.

Sande je već godinama u vezi sa Nikšićaninom Adamom Guraginom, a početkom godine objavila je da su se vjerili. Upoznali su se, kako je ranije kazala britanskim medijima, kada su zajedno studirali u Aberdinu.

Kako je otkrila, u Crnoj Gori je bila već dva dana prije nastupa, a provela ih je upravo u Kotoru zbog priprema koncerta. Nakon večerašnjeg nastupa, ona i Adam će se vjenčati, a zatim odlaze na medeni mjesec. Zatim se pjevačica vraća na posao i odlazi na turneju po SAD, koja počinje 8. oktobra.

Ulaz na koncert u Kotoru je besplatan.