Osvoji ulaznice i upoznaj Davida Guettu uz Sea Dance Party Tour širom Crne Gore - Vijesti.me
ZAGRIJAVANJE ZA FESTIVAL

Osvoji ulaznice i upoznaj Davida Guettu uz Sea Dance Party Tour širom Crne Gore

U saopštenju se navodi da će tri predfestivalske sedmice u Budvi, Podgorici, Baru, Kotoru, Ulcinju, Herceg Novom i Nikšiću biti obojane u selekciju brojnih hitova izvođača ovogodišnjeg Sea Dance festivala

David Guetta
David Guetta (Foto: Sea Dance festival)

U susret šestom Sea Dance festivalu koji se od 30. avgusta do 1. septembra održava na plaži u Buljarici, od petka, 2. avgusta do subote, 24. avgusta biće organizovana turneja žurki zagrijavanja za Sea Dance festival,  saopštili su danas organizatori.

"Svi učesnici ovih promotivnih događaja imaće priliku da osvoje ulaznice za ovaj jadranski spektakl, kao i šansu da upoznaju jednog od najpopularnijih svjetskih izvođača – Davida Guettu", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da će tri predfestivalske sedmice u Budvi, Podgorici, Baru, Kotoru, Ulcinju, Herceg Novom i Nikšiću biti obojane u selekciju brojnih hitova izvođača ovogodišnjeg Sea Dance festivala kao što su Guettine numere "Say my name", "Instagram", "Stay", "The World Is Mine","Titanium", "Who’s That Chick", "She wolf", "Hey Mama", "What I Did For Love", "Where Them Girls At",  "2U", "When Love Takes Over", pjesme Robina Schulza "Ok", "Prayer in C", "Sugar", "Sun Goes Down", ljetnje melodije koje potpisuju Ofenbach "Katchi", "Rock it",  "Around the Fire", "You Don’t Know Me", kao i londoski trio Disciples "On my mind", "They don’t know", "Daylight", "Jealousy" i brojne druge.  

Sea Dance Party Tour MNE(Foto: Sea Dance festival)

"Sezonu Sea Dance party karavana koja se realizuje u saradnji sa Nikšićkom pivarom, otvoriće u petak, 2. avgusta, žurka u podgoričkom lokalu Gemiš’ bar, a za gruv ljetnje noći odgovoran je FM Mirda, dok je finale rezervisano za samu plažu Buljaricu, domu Sea Dance festivala, u lokalu Bridge uz set zagrijavanja koji će prirediti DJ Shultz. Tokom turneje fanovi će imati priliku da uživaju u nastupima mnogobrojnih DJ imena kao što su Lucky Dee,DJ Nigel DJ Morning Indian, DJ Dača b2b Damjan Eltech, DJ Steve D b2b DJ Woller,  DJ John K, DJ Kella, DJ Ognjen,DJ Perota, DJ Gellera", poručili su organizatori.

U saopštenju se navodi i da će Sea Dance Party tour donijeti svim ljubiteljima festivala i istinskim klaberima mnogobrojna iznenađenja i vrijedne Sea Dance nagrade. 

"Ulaz na sve žurke Sea Dance turneje je besplatan, zato se savjetuje svim posjetiocima da vježbaju kondiciju i dođu da se zajedno zagriju za predstojeće dane najluđeg provoda ovog ljeta na žurkama zakazanim u:  

Petak 02.08.2019. Gemiš’ bar, Podgorica

Subota 03.08.2019 Mr Stefan Braun, Bečići

Subota 03.08.2019 Cuba Libre Beach bar, Sutomore

Nedjelja, 04.08.2019 People’s Beach, Herceg Novi

Petak 09.08.2019 Vista Vidikovac, Budva  

Subota 10.08.2019 Ibiza Bar, Ulcinj

Nedjelja, 11.08.2019 Astoria Beach Ričardova glava, Budva  

Četvrtak, 15.08.2019 Maximus, Kotor

Petak, 16.08.2019 Crib & Beer Marienplatz, Podgorica  

Subota, 17.08.2019. Floyd Bar,  Nikšić

Subota, 17.08.2019. Jeff Beach Bar, Bečići

Nedjelja, 18.08.2019 Bova, Čanj

Ponedjeljak 19.08.2019 Beach Bar San Trope, Budva  

Petak, 23.08.2019 Splash Brothers-Eco Pub, Nikšić

Subota, 24.08.2019 Beach Bar Bridge, Buljarica

Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je među najvišim u posljednjih nekoliko godina, te trodnevne ulaznice nestaju velikom brzinom, pa se onima koji još uvijek nijesu obezbijedili svoje mjesto na netaknutom biseru Jadrana savjetuje da požure i ugrabe kartu od 29.99 eura sa visokih 40% uštede. U prodaji su i jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 14.99 eura, dok je cijena za treći dan 17.99 eura. Ulaznice su dostupne u GIGSTIX prodajnoj mreži na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, a više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala", kazali su organizatori Sea Dance festivala.