Pol Van Dajk stigao u Crnu Goru, večeras gostuje u diskoteci "Maximus" [VIDEO] - Vijesti.me
ROĐENDAN DISKOTEKE

Pol Van Dajk stigao u Crnu Goru, večeras gostuje u diskoteci "Maximus" [VIDEO]

Pol u Crnu Goru stiže u okviru turneje na kojoj promoviše "The Politics of Dancing 3", pa će publika u Kotoru imati priliku da premijerno čuje neke od njegovih najnovijih radova. On je u Tivat došao svojim privatnim avionom, uz pratnju njegovog menadžmenta - lajtmena, tur menadžera i PR manedažera, a odsješće u hotelu "Cattaro"

Pol Van Dajk
Pol Van Dajk (Foto: Instagram)

Kultni njemački DJ i producent Pol Van Dajk snimljen je na tivatskom aerodromu, a u Crnu Goru je stigao jer ga večeras očekuje nastup u kotorskoj diskoteci "Maximus".

Ikona svjetske elektronske scene zabavljaće domaće klabere na proslavi rođendana pomenute diskoteke.

Početak žurke je zakazan za 23 sata, a kao domaća podrška nastupiće Stamm i Krivi. Ulaz će večeras koštati 15 eura.

 

: Beautiful Montenegro

A photo posted by Paul van Dyk (@paulvandyk) on

Ovo je prvi nastup u Crnoj Gori berlinskog umjetnika koji važi za jednog od najboljih DJ-eva svih vremena, tvorca vanvremenskih hitova i čovjeka koji je sarađivao sa brojnim zvijezdama kao što su Depeche Mode, Madona, U2, Džastin Timberlejk...

Pol u Crnu Goru stiže u okviru turneje na kojoj promoviše "The Politics of Dancing 3", pa će publika u Kotoru imati priliku da premijerno čuje neke od njegovih najnovijih radova. On je u Tivat došao svojim privatnim avionom, uz pratnju njegovog menadžmenta - lajtmena, tur menadžera i PR manedažera, a odsješće u hotelu "Cattaro".

Iako važi za jednu od najvećih zvijezda elektronske scene, njemački DJ nije pretjerivao sa zahtjevima. Na njegovoj rajder listi našli su se voda "Evian", "7up", "Red Bull", "San Pellegrino", svježe cijeđeni sokovi i voće, vodka i "Moet". Pored smještaja u hotelu sa pet zvjezdica tražio je i sobu za presvlačenje koja, po mogućnosti, ima prilaz bini, veliko ogledalo, toalet, frižider, umivaonik i tri peškira.

S obzirom na to da će u Kotoru premijerno predstaviti novi materijal, neće biti dozvoljeno snimanje ili "lajv" prenos njegovog nastupa za radio, TV ili Internet emisije.