Šinejd O'Konor nakon potresnog snimka smještena u bolnicu - Vijesti.me
PJEVAČICI POTREBNA STRUČNA POMOĆ

Šinejd O'Konor nakon potresnog snimka smještena u bolnicu

"Dejli mejl" je prenio i da je neko od prijatelja na njenoj Fejsbuk strani napisao da ona "dobija najbolju moguću njegu i da je ljubav okružuje"

Šinejd O'Konor
Šinejd O'Konor (Foto: Screenshot (Facebook))

Poslije potresnog video-snimka koji je objavila na Fejsbuku, irska pjevačica Šinejd O'Konor smještena je u bolnicu u Nju Džersiju, objavili su danas britanski mediji.

"Dejli mejl" je prenio i da je neko od prijatelja na njenoj Fejsbuk strani napisao da ona "dobija najbolju moguću njegu i da je ljubav okružuje". 

Šinejd O'Konor je nedavno uznemirila ljubitelje njene muzike kad je na video-snimku rekla da živi potpuno sama u jednom motelu u Nju Džersiju i da ima samoubilačke misli. Snimak traje 12 minuta, a O'Konor (50) je rekla da se svakog dana bori da ostane živa i da je potpuno sama u motelu "Travelodž", gdje noćenje košta 70 dolara, podsjeća Tanjug. 

Kako je navela, prepuštena je samoj sebi već dvije godine jer "njenu porodicu i Irsku nije briga". 

"U mom životu apsolutno nema nikoga, sem mog doktora, mog psihijatra, najmilijeg čovjeka na svijetu koji kaže da sam ja njegov heroj - a to je jedina stvar koja me trenutno održava u životu...i to je pomalo patetično", rekla je O'Konorova. 

"Dejli mejl" navodi da je O'Konorova snimak objavila prošle nedjelje i da je tom prilikom govorila i o mentalnoj bolesti. 

"Mentalna bolest je kao droga - ne zanima je ko ste. A još gore je što je to stigma", kazala je O'Konorova. Dodala je da je nedavno bila u bolnici zbog kamenja u bubregu. 

O'Konorova je u maju prošle godine uzburkala javnost kada je objavljena vijest da je nestala. Drama je, međutim, okončana poslije jednog dana kada je policija saopštila da je pjevačica pronađena. 

Ona je poznata po snažnom glasu, obrijanoj glavi, kao i oštrim kritikama prema katoličkoj crkvi i drugim institucijama. Proslavila se hitom iz 1990. godine "Nothing Compares 2 U". Tu baladu je napisao Prins. 

Poznata je i po skandalima, a posebno se našla na meti kritika 1992. godine kada je pocijepala sliku pape Jovana Pavla Drugog. O'Konorovoj je prije više od decenije dijagnistifikovan bipolarni poremećaj. 

Godine 2007. u emisiji Opre Vinfri, prije nego što će dobiti dijagnozu, priznala je da se bori sa samoubilačkim mislima i užasnim strahovima. O'Konorova se udavala četiri puta i ima četvoro djece.