Na Rosama: Lopovi za Novu godinu opljačkali kuću glumice Seke Sablić - Vijesti.me
"ČESTITKA"

Na Rosama: Lopovi za Novu godinu opljačkali kuću glumice Seke Sablić

pljačka, lopov
pljačka, lopov (Foto: Shutterstock)

Nepoznati lopovi opljačkali su vikendicu glumice Jelisavete Seke Sablić (72) na Rosama i odnijeli kućne aparate i napravili veliku štetu.

Glumica je za "Kurir" izjavila da je veoma uznemirena i razočarana.

"Prvog januara sam dobila čestitku iz Crne Gore da mi je kuća opljačkana. Šteta je ogromna jer su odnijeli sve što vrijedi. Odnijeli su mi plazma televizor, veš mašinu i frižider. Mašinu sam kupila poslije 24 godine i unijela u kuću zbog unuka", kaže Seka Sablić.

Ona dodaje da lopovi nijesu obili samo njenu vikendicu, već su zaređali po cijelom komšiluku.

"Osim moje, opljačkano je još desetak vikendica mojih komšija, uglavnom Beograđana. Jednom komšiji su uspjeli da ukradu čak i PVC prozore. Što je najgore, ovo nije prvi put da je moja vikendica na meti lopova. Ljetos su opljačkali kuću mog brata, koja se nalazi pored moje. Njemu su odnijeli motor vrijedan 10.000 dolara", kazala je glumica.

Sablić navodi da su joj u tivatskoj policiji rekli da su nemoćni pred pljačkašima.

"Teško je govoriti sa inspektorima, ništa ne znaju. Uglavnom nas utješe govoreći da od pronalaska ukradenih stvari nema ništa i da su one otišle u Hercegovinu i Albaniju. Odlučila sam da više ne ćutim i da kažem što nam se dogodilo, jer kad ja radim dobro svoj posao, očekujem i da policija brzo reaguje i nađe počinioce", kazala je Sablić.

U policijskoj stanici u Tivtu rečeno je da oni samo čine uslugu kolegama u Herceg Novom.

"Nije tačno da je tivatska policija nemoćna. Mi smo obavili uviđaj u Rosama jer smo fizički bliži tom mjestu. Inače, Rose pripadaju Policijskoj upravi Herceg Novog. Sve što smo uradili proslijedili smo njima i mi više s tim nemamo ništa", rečeno je u policijskoj stanici Tivat.


Najčitanije iz sekcije Zabava