Nastavak najgledanije serije - Vijesti.me
OD VEČERAS TREĆA SEZONA ISTANBULSKE NEVJESTE

Nastavak najgledanije serije

Od večeras, svakog radnog dana nakon Vijesti u pola 7, gledajte novu sezonu vaše omiljene serije

Ljubitelji najgledanije turske serije Istanbulska nevjesta, snimljene po istinitoj priči, od večeras mogu pratiti treću sezonu na TV Vijesti.

JWPlayer video mesto

Ljubav Faruka i Sureje zaintrigirala je mnoge, natjerala nas da sa nestrpljenjem iščekujemo svaku novu epizodu u kojima su se smjenjivali likovi i situacije, sudarali konzervativni i savremeni svijet, izdaja i povjerenje, preplitale sreća i tuga, otkrivale se nove porodične relacije... A na kraju ova porodica, sa Surejom i Farukom kao glavnim akterima nas je osvojila.

Istanbulska nevjesta
Istanbulska nevjesta(Foto: TV Vijesti screenshot)

Dok je njihova ljubav cvjetala, s vremena na vrijeme, običaji tradicionalne porodice bi ih polako gurnuli u nezgodnu situaciju, ostavljajući ih da se pitaju šta dalje uraditi i kako se izmaći izvan okvira tradicije i konzervativizma. Polako ali sigurno, Sureja je uspjela da pridobije ljubav Esme, Farukove majke, koja je sve konce držala u svojim rukama. Ova serija nas vraća porodičnim vrijednostima, ističući snagu zajedništva, povjerenja i porodice kao najvećeg bogatstva, gdje se problem jednog člana tretira kao problem svih.

Istanbulska nevjesta
Istanbulska nevjesta (Foto: TV Vijesti screenshot)

Povrh svih gubitaka koje je veza Faruka i Sureje pretrpjela, stiglo je i jako željeno ljeto u njihov dom. Ćerkica Jaz (Yaz - ljeto), uklonila je sve mučne trenutke koji su u drugoj sezoni zadesili porodicu Boran i vratila im osmijeh na lice. Ona je vratila nadu u bolje sjutra iako su ostali bez svog doma koji je decenijama unazad bio u vlasništvu porodice Boran. Za Boranove konak nije samo mjesto boravka, već mnogo više od toga, to je mjesto uspomena i života, mjesto koje mimo materijalne ima jednu mnogo važniju vrijednost – sentimentalnu.

JWPlayer video mesto

Malo ko od vjernih gledalaca „Istanbulske nevjeste“ nije zaplakao gledajući posljednju scenu gdje se Boranovi opraštaju od svog doma i svoje posluge, koja je nakon toliko godina postala dio porodice. Ova scena stavila je tačku na i...

Istanbulska nevjesta
Istanbulska nevjesta(Foto: www.startv.com)

A sada za vas, premijerno na programu naše televizije kreće emitovanje treće, još uzbudljivije, napetije i dramatičnije sezone. Glavni glumac, Ozcan Deniz je za Star televiziju otkrio neke detalje sa snimanja „Ova sezona biće teška za sve. Gledaćemo Boranove izvan kalupa na koji smo navikli da ih gledamo. Faruk neće samo pokušati da održi porodicu na okupu već će biti izložen novim teškoćama i dodatnim odgovornostima. Moraće da prihvati stavove i ponašanja s kojima se do sad nije susretao“.  Faruku će biti najteže da se privikne na novonastalu situaciju i zbog toga će potajno patiti. Sureja i Jaz biće njegovo utočište.

Istanbulska nevjesta
Istanbulska nevjesta (Foto: TV Vijesti screenshot)

Pored konaka Boranovi su izgubili su imovinu, firma je propala a oni bankrotirali. Ovog puta gledamo ih u drugačijem izdanju, u skromnijem domu, bez posluge.

S druge strane Istanbulska nevjesta, lijepa Asli Enver, izjavila je za Star televiziju: „Surejin najveći test biće ćerka Jaz. Sve promjene koje će se desiti pogađaće i Sureju, ali mi ćemo slijediti promjene korak po korak.“ Kako su Boranovi napustili konak, na njihovo mjesto došao je Adem, koji će, u novoj sezoni morati da se suoči sa još neviđenim posljedicama za svoja zlodjela.

Istanbulska nevjesta
Istanbulska nevjesta(Foto: www.startv.com)

U novoj sezoni saživjećemo se sa nečijim životnim dramama. Dok jedni nikada nisu bili bliskiji, drugi su miljama razdvojeni; dok jedni razvijaju odnose na temeljima ljubavi i razumijevanja, drugi grade na ruševinama... Saznaćemo šta je Dilarina tajna koju skriva od Adema, kakve su Ipekine namjere, da li je moguće da se ljudi promijene preko noći? Šta Adem ima u planu?

Šokantna saznanja, novi zapleti, iznenadni obrti, intrige i eksplozije najrazličitijih emocija učiniće treću sezonu „Istanbulske nevjeste“ još zanimljivijom i zato ne propustite početak nove sezone čije emitovanje počinje večeras na Televiziji Vijesti.  


Najčitanije iz sekcije Zabava