Osumnjičeni za ubistvo Anesa Kalača i dalje u bjekstvu - Vijesti.me
Izmiču policiji

Osumnjičeni za ubistvo Anesa Kalača i dalje u bjekstvu

Rožajska policija juče je pronašla “pasat“ koji su, kako se sumnja, odbjegli Muratovići koristili prije i nakon ubistva Kalača

Rožaje, Anes Kalač
Rožaje, Anes Kalač (Foto: Facebook)

Dvadesetšestogodišnji Adis Muratovic, kojeg policija sumnjiči da je ispalio smrtonosne hice u sugrađanina Anesa Kalača, već sedmi dan izmiče policijskoj potjeri.

U bjekstvu su i njegovi saučesnici Anes, Mirsad, Sevad, Jasmin i Elmin Muratović a rožajska policija juče je pronašla “pasat“ koji su, kako se sumnja, odbjegli Muratovići koristili prije i nakon ubistva Kalača.

Vozilo je pronađeno tokom potrage za bjeguncima u napuštenoj garaži, iznad naselja Halilovići u pravcu Hajle. Sa automobila, koje je imao strane registarske oznake, tablice su skinute.

Iz policije je saopšteno da je vozilo došlepano do Odjeljenja bezbjednosti. Na njihovom parkingu se nalazi i “golf“, drugo vozilo koje su koristili Muratovići, a koje je pronađeno u ponedjeljak u selu Seošnica.

Policija je o pronalasku automobila obavijestila tužioca, od kojeg očekuju nalog za njihovo transportovanje u Forenzički centar u Danilovgradu.


Najčitanije iz sekcije Zabava