Pokušava da izgleda kao djevica u 63. godini

Rat je počeo nakon što je 50 Cent ismijao fotografije pjevačice na Instagramu, a na kojima djelimično naga pozira u spavaćoj sobi

5159 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kraljica pop muzike, Madona, nije zadovoljna izvinjenjem koje je dobila od repera 50 Centa, a koji ju je prethodno uvrijedio komentarišući njene slike na društvenoj mreži Instagram.

Madona je prethodno optužila repera za "mizoginiju" i "diskriminaciju na osnovu godina", a nakon što je 50 Cent ismijao njene fotografije objavljene na Instagramu.

Pjevačica je iskritikovala njegovo ponašanje dodajući da se samo pretvara da joj je prijatelj.

Rat je počeo nakon što je 50 Cent ismijao fotografije pjevačice na Instagramu, a na kojima oskudno odjevena pozira u spavaćoj sobi.

"Ovo je smiješno... Madona na krevetu pokušava da izgleda kao djevica u 63. godini", napisao je reper dijeleći meme i aludirajući na Madonin hit "Like A Virgin".

Ubrzo je Madona podijelila fotografiju na kojoj pozira sa 50 Centom uz opis: "Ovdje je 50 Cent koji pokušava da izgleda kao moj prijatelj... Pretpostavljam da je tvoja nova karijera - privući pažnju ponižavanjem drugih na društvenim mrežama... Ti si samo ljubomoran zbog toga što u mojim godinama nećeš izgledati tako dobro, niti se zabavljati kao ja".

Ubrzo je uslijedilo i izvinjenje, ali ga Madona nije prihvatila ističući da je "lažno".

Bonus video: