Severina: Filip i ja nismo u vezi

"Aleksandar će provesti Božić sa mnom, imamo predivne zimske praznike i mama mi je tu. Bićemo kod mene u Zagrebu, a onda otići nekoliko dana na Plitvice pa u Crnu Goru za doček Nove godine"

6021 pregleda 7 komentar(a)
Foto: BETAPHOTO
Foto: BETAPHOTO

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković, u intervjuu za portal klix.ba, otkrila je da je nedavno završila rad na albumu, te da njeni fanovi nove pjesme mogu očekivati već početkom 2022.

"Za vrijeme pandemije svi smo bili nekako pali, ali sam srećom imala super prijatelje koji su me tjerali da idem u studio. Doslovno smo snimali do neki dan i sretna sam i zadovoljna jer se uvijek tako usput događaju promjene koje ne očekuješ, ali koje su super za ploču. Vjerujem da smo napravili odličan pop album", rekla je ona.

Pjevačica se osvrnula i na sve češće objave medija da je u vezi sa producentom Filipom Miletićem, zbog čestih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama.

"Filip i ja nismo u vezi. Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo vidjeli naslov 'Kako dalje', onda smo se smijali jer ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti... Međutim, naša saradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to podstakao, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo", rekla je Severina.

Severina je pričala i o sinu Aleksandru i planovima za Novu godinu.

"Aleksandar će provesti Božić sa mnom, imamo predivne zimske praznike i mama mi je tu. Bićemo kod mene u Zagrebu, a onda otići nekoliko dana na Plitvice pa u Crnu Goru za doček Nove godine", ispričala je Severina.

Bonus video: