Ben Aflek počeo da pije, jer se osjećao zarobljeno u braku

"Mislio sam da ne mogu da odem zbog djece, ali nisam bio srećan, pa sam počeo da pijem flašu viskija dnevno i da spavam na kauču, za šta se ispostavilo da nije rješenje"

4313 pregleda 5 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Gostujući u radijskoj emisiji Hauarda Sterna, glumac Ben Aflek, okrivio je svoju bivšu suprugu Dženifer Garner za svoj alkoholizam, tvrdeći da se u braku sa njom osjećao "zarobljeno", zbog čega je dijelom počeo da pije.

"Imali smo brak koji nije funkcionisao. To se dešava. To je bio neko koga volim i poštujem, ali sa kim nisam više mogao biti u braku", ispričao je on.

Uprkos tome, kaže, pokušao je da spasi njihovu zajednicu, a za dobrobit njihovo troje djece Vajolet (16), Serafin (12) i Samjuela (9).

"Mislio sam da ne mogu da odem zbog djece, ali nisam bio srećan, pa sam počeo da pijem flašu viskija dnevno i da spavam na kauču, za šta se ispostavilo da nije rješenje", bio je iskren Aflek.

"Ali oboje smo osjećali da to nije primjer koji želimo da naša djeca gledaju kada je u pitanju brak", dodao je glumac.

Sada smatra da su donijeli iskrenu odluku.

"Sada bi vjerovatno držali ruke jedno drugom oko vrata. Ja bih vjerovatno još uvijek pio. Dijelom sam počeo da pijem jer sam se osjećao zarobljeno", ispričao je Aflek koji je 2018. godine išao na rehabilitaciju, nakon što se razveo.

Garner i Aflek počeli su da se zabavljaju 2004, a godinu dana kasnije su se vjenčali.

Bonus video: