Bivša djevojka Krisa Nota tvrdi da joj je prijetio smrću

"Kris Not me je udario u grudi i rebra, povrijedio moja rebra zbog čega sam imala poteškoće pri disanju, imala sam modrice po licu i tijelu i bila mi je potrebna medicinska pomoć"

2141 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nakon dvije optužbe anonimnih djevojaka za silovanje, Kris Not glumac najpoznatiji po ulozi Zverke u seriji "Sex and the City" ponovo se našao u centru pažnje medija, a ovoga puta jer je u javnost dospjela prijava koju je njegova tadašnja djevojka Beverli Džonson podnijela 1995. godine.

Ona je tada u policiji izjavila da je Not "prijetio da će je ubiti" i zatražila zabranu prilaska.

Njih dvoje zabavljali su se od 1990. do 1995. godine.

"Kris Not me je udario u grudi i rebra, povrijedio moja rebra zbog čega sam imala poteškoće pri disanju, imala sam modrice po licu i tijelu i bila mi je potrebna medicinska pomoć", stoji u prijavi u koju je imao uvid sajt Independent.

"Nekoliko puta mi je prijetio smrću 27. jula 1995. godine, pozivajući me više od 25 puta tokom jednog dana, a prijetio je i da će mi uništiti lice i ubiti mog psa", stoji u dokumentu.

Sa povratkom na male ekrane sa serijom "And Just Like That", nekoliko žena se obratilo medijima tvrdeći da ih je Not silovao ili seksualno uznemiravao.

Među njima je i djevojka koja se krije iza pseudonima Ava, a koja je ispričala da se incident desio 2010. godine kada je radila u jednom njujorškom restoranu.

Not je sve optužbe demantovao ističući da su u pitanju laži.

"Ove priče mogu biti od prije 30 godina ili 30 dana, ali za mene 'ne' uvijek znači ne, to je linija koju ne prelazim", izjavio je glumac.

Ipak, Notov agent je ubrzo nakon optužbi dao otkaz, a u ponedjeljak, 20. decembra glumac je isključen iz serije "The Equalizer" u kojoj je igrao.

Bonus video: