Sve više događaja otkazano zbog kovida

Otkazana je i novogodišnja proslava televizije Fox na kojoj se očekivao veliki broj poznatih ličnosti, kao i premijera prve epizode serije "How I Met Your Father" koja je 12. januara trebalo da se održi u Los Anđelesu

1359 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Holivudska sezona dodjele brojnih nagrada je počela, ali zbog nove omikron varijante korona virusa, veliki broj ceremonija i zvaničnih događaja se otkazuje, a održavanje velikog broja onih koji već nisu odloženi, pod znakom je pitanja.

AFI Awards, Palm Springs International Film Festival i tradicionalna BAFTA čajanka otkazani su u ponedjeljak, a lista se tu ne završava.

Već u utorak je objavljeno da se peta godišnja HCA Film Awards ceremonija neće održati, bar do 28. februara, a razlog je povećan broj zaraženih korona virusa.

Otkazana je i novogodišnja proslava televizije Fox na kojoj se očekivao veliki broj poznatih ličnosti, kao i premijera prve epizode serije "How I Met Your Father" koja je 12. januara trebalo da se održi u Los Anđelesu.

Ceremonija Film Critics Circle Awards planirana je za 10. januar, ali je danas objavljeno da je i taj događaj otkazan.

Prema pisanju Hollywood Reportera, ukoliko se situacija ne smiri, spisak otkazanih događaja će se sigurno proširiti, a za utjehu je što je ceremonija dodjele Oskara, koja se gotovo tradicionalno održava u posljednjoj sedmici februara, zakazana za kraj marta.

Bonus video: