Bijonse "evolucija" kralja popa

Uslijedili su komentari na Tviteru u korist oba izvođača, što je preraslo u debatu.

1964 pregleda 0 komentar(a)
Bijonse, Foto: Shutterstock
Bijonse, Foto: Shutterstock

Tokom svog pojavljivanja na Tviter spejsu, koji je pjevačica Ališa Kiz pokrenula kako bi promovisala svoj novi album, Džej Zi je napravio poređenje između svoje supruge Bijonse i pokojnog Majkla Džeksona.

"Bej će biti ljuta što sam ovo rekao, ali Majkl Džekson nikada nije imao Koačelu", rekao je, nazivajući Bijonse "evolucijom" muzičke ikone Džeksona "jer ga je gledala sa devet godina."

"Djeca su ista. Pronađite mi festival koji je kulturno relevantan i uzbudljiv kao Koačela. Bijonse će biti jedna od najboljih pjevačica koje smo ikada čuli jer je takva učenica", smatra Džej Zi.

Naravno, uslijedili su komentari na Tviteru u korist oba izvođača, što je preraslo u debatu.

"Bijonse je bila trudna i pjevala je viseći naopako na FWT, bila je trudna i povraćala kada je radila na festivalu Glastonbury, bolesna je pjevala u Oprinoj emisiji. Majkl Džekson je uganuo skočni zglob i odradio čitav nastup sjedeći. Malo je stavki zbog kojih bih stala na mušku stranu", napisala je jedna korisnica Tvitera.

"Džej Zi poredi Bijonse sa Majklom Džeksonom kada je u pitanju Koačela, ali Majkl je umro prije nego što su stvoreni različiti načini digitalnog striminga. Uzeo je Koačelu kao argument u odnosu na koncerte bez društvenih medija i zabavnih platformi", napisao je neko drugi.

"Bijonse je jedan od najvećih zabavljača koje je industrija ikada vidjela i koju će ikada vidjeti. Niko nije na tom nivou kreativno, kao vokal, kao vizuelni umjetnik i kao živi izvođač", zaključuje jedan Tviteraš.

Bonus video: