Kejt Vinslet plakala zbog susreta sa Leonardom Dikapriom

"Nismo bili u mogućnosti da napustimo svoje zemlje. Poput mnogih prijatelja širom svijeta i mi smo nedostajali jedno drugom zbog kovida. On je moj zaista blizak prijatelj. Povezani smo za cijeli život",

4186 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Glumica Kejt Vinslet, kazala je u razgovoru za The Guardian da "nije mogla da prestane da plače" nakon što se ponovo srela sa kolegom Leonardom Dikapriom, poslije tri godine razdvojenosti.

Njih dvoje prijatelji su od snimanja kultnog filma "Titanik" iz 1997. godine, a sada su se susreli u Los Anđelesu, prvi put od kako je pandemija koronavirusa počela.

"Nisam mogla da prestanem da plačem. Znam ga polovinu svog života. Ja nikako nisam bila u Njujorku, a on nije dolazio u London, a sada se ukazala prilika da se nađemo na večeri ili kafi i nadoknadimo propušteno", pojasnila je Vinslet.

"Nismo bili u mogućnosti da napustimo svoje zemlje. Poput mnogih prijatelja širom svijeta i mi smo nedostajali jedno drugom zbog kovida. On je moj zaista blizak prijatelj. Povezani smo za cijeli život", dodala je glumica.

Nakon filma "Titanik" Vinslet i Dikaprio našli su se još jednom zajedno u istom projektu i to za potrebe "Revolutionary Road" iz 2008. godine, kada su igrali problematičan bračni par.

Bonus video: