Hali Beri se nije udala

Fotografija objavljena 2. januara napravila je pometnju, jer je uz nju Beri objavila i komentar "Zvanično je", a mnogi mediji požurili su da prenesu vijest kako se glumica udala

6694 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Iako su mnogi fanovi bili ubijeđeni da se Hali Beri udala, nakon što je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim momkom, muzičarem Van Hantom, glumica je to negirala tvrdeći da se "samo zabavljaju".

Fotografija objavljena 2. januara napravila je pometnju, jer je uz nju Beri objavila i komentar "Zvanično je", a mnogi mediji požurili su da prenesu vijest kako se glumica udala.

Dan kasnije, 55-godišnja Beri objavila je još jednu fotografiju sa Hantom, uz koju je obrazložila da se "samo zabavljaju tokom praznika".

Ipak, ona se našalila da su poruke i čestitke koje su dobili od prijatelja i fanova "dotakle njihova srca".

Među poznatim ličnostima koje su se "upecale" te uputile čestitke na društvenim mrežama, su i Dvejn The Rock Džonson, Alisa Milano i Oktavija Spenser.

Hant i Beri zabavljaju se od 2020. godine kada su ih upoznali zajednički prijatelji, a glumica je prije toga bila u braku sa Olivierom Martinezom, Erikom Benetom i Dejvidom Džastisom.

Bonus video: