Portretima obilježili 40. rođendan Kejt Midlton

Kako je saopšteno, novi portreti će se naći u stalnoj kolekciji National Portrait galerije u Londonu

3106 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vojvotkinja od Kembridža, i supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, danas je napunila 40 godina, a tim povodom su iz kraljevske porodice Velike Britanije objavili njena tri portreta.

Fotografije koje potpisuje Paolo Roversi, nastale su u novembru, a iako iz kraljevske porodice to nisu kazali, analitičari smatraju da su njima predstavljene prošlost, sadašnjost i budućnost te porodice.

Kejt Midlton
foto: Paolo Roversi/Kensington Palace

Prva fotografija, na kojoj ima puštenu kosu i koja je crno-bijela, navodno se odala počast sličnom portretu kraljice Elizabete II iz 1950. godine, ali i kraljici Viktoriji koja je slično pozirala za jednu sliku.

Kejt Midlton
foto: Paolo Roversi/Kensington Palace

Prema mišljenju medija, druga fotografija je posvećena sadašnjosti, odnosno samoj Kejt Midlton, ali i princezi Dajani i takođe je crno-bijela.

Kejt Midlton
foto: Paolo Roversi/Kensington Palace

Na trećoj fotgrafiji, vojvotkinja se može vidjeti u crvenoj haljini, ali i kako nosi naušnice kraljice Elizabete II, pa se naslućuje da je ona nasljednica krune, ako se izuzme da je prije nje u redu za prijesto Kamila, vojvotkinja od Kornvola i supruga princa Čarlsa.

Kako je saopšteno, novi portreti će se naći u stalnoj kolekciji National Portrait galerije u Londonu.

Bonus video: