Prelijepa ljubavna priča kojoj su dali drugu šansu

"Oboje smo veoma srećni i ne želimo da ponovo budemo tema tabloidima. Sada smo stariji, mudriji, imamo više iskustva, u drugačijim smo momentima u našim životima, imamo i djecu, pa moramo da budemo veoma obazrivi..."

3290 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Instagram/Pinterest
Foto: Instagram/Pinterest

U nedavnom razgovoru za People magazin, pjevačica i glumica Dženifer Lopez pričala je o tome kako se "osjeća bolje nego ikada", a zasluge za to pripisuje pomirenju sa bivšim vjerenikom Benom Aflekom.

Njih dvoje vjerili su se 2002, da bi nakon dvije godine raskinuli, a u međuvremenu bili su u braku sa drugima i dobili djecu.

Do pomirenja je došlo prošle godine, a Lopez rado priča o svojoj vezi sa glumcem.

"Osjećam se veoma srećno i radosno, ali i ponosno što sam sa njim. To je prelijepa ljubavna priča kojoj smo dali drugu šansu", ispričala je ona, dodajući da su sada više zaštitnički nastrojeni prema svojoj vezi.

"Oboje smo veoma srećni i ne želimo da ponovo budemo tema tabloidima. Sada smo stariji, mudriji, imamo više iskustva, u drugačijim smo momentima u našim životima, imamo i djecu, pa moramo da budemo veoma obazrivi. Veoma smo zaštitnički natsorjeni, jer je ovo prelijep period za nas", podijelila je pjevačica i glumica.

Ona je dodala i da zahvaljujući svom primjeru, može da nauči svoju djecu da "prava ljubav postoji".

Bonus video: