Naomi Kembel prvi put u javnosti pokazala ćerku

Kembel koja ima 51 godinu, do sada nije u javnosti pokazivala ćerku, a nije željela ni ovoga puta da otkriva previše detalja, pa se tako ne zna ni ime djeteta, ali ni ko je otac

4998 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Steven Meisel/Vogue
Foto: Steven Meisel/Vogue

Prvi put od kako je dobila ćerku, u maju 2021. godine, supermodel Naomi Kembel predstavila je javnosti svoju nasljednicu i to na naslovnici britanskog izdanja Vogue magazina.

Kembel koja ima 51 godinu, do sada nije u javnosti pokazivala ćerku, a nije željela ni ovoga puta da otkriva previše detalja, pa se tako ne zna ni ime djeteta, ali ni ko je otac.

Ali jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena bila je izričita kada su u pitanju spekulacije o njenom roditeljstvu:

"Ona nije usvojena - ona je moje dijete".

Manekenka, koja je prije nekoliko sedmica ponovo prošetala pistom, pokazujući zavidnu figuru bez tragova trudnoće, istakla je i da je samo najuži krug prijatelja i porodice znao za njene planove da se ostvari kao majka.

"Mogu na prstima jedne ruke nabrojati ljude koji su znali da ću je dobiti. Ali ona je najveći blagoslov koji sam mogla da zamislim. To je najbolja stvar koju sam učinila", istakla je Kembel.

"Ona je veoma dobra djevojčica. Spava lijepo, jedva da plače, a rekli su mi i da je dosta razvijena za svoj uzrast. Nedavno je počela da maše, što je zabavno. Puno se smije, skoro da je počela da priča. Mislim da će prohodati prije nego što će početi da puzi. I već ima šest zuba", ponosno je ispričala manekenka.

Bonus video: