Počele audicije za film o Madoninom životu i karijeri

Prošlog mjeseca Madona je nagovijestila da bi glumica Džulija Foks mogla biti uključena u ovaj projekat, dijeleći fotografiju njih dvije tokom večera na kojoj su razgovarale i on njenom biografskom filmu

2376 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kraljica pop muzike, Madona, otkrila je da je audicija za njen predstojeći biografski film počela, te da je u potrazi za glumcima.

Ona je još 2020. godine najavila da će biti korežiser i koscenarista na filmu koji opisuje kao "vizuelnu autobiografiju", a čiji naziv još uvijek nije poznat.

U oktobru prije dvije godine otkrila je da je scenario za njen biografski film "skoro završen".

Sada je na svom Instagram profilu podijelila video zapis u kojem se vidi kako igra uz njenu pjesmu iz 1983. godine "Burning Up", a u opisu je navela:

"Audicije za moj film su nadrealno iskustvo. Ali uživam igrajući uz klasike".

Prošlog mjeseca Madona je nagovijestila da bi glumica Džulija Foks mogla biti uključena u ovaj projekat, dijeleći fotografiju njih dvije tokom večera na kojoj su razgovarale i on njenom biografskom filmu.

"Pisanje mog scenarija je veoma isprljujuće i izazovno iskustvo. A na neki način je kao psihološka terapija, jer se moram prisjetiti svakog detalja iz svog života, od djetinjstva do danas", kazala je Madona ranije.

Bonus video: