Kortni Koks ne može da povjeruje da se bliži sedmoj deceniji

Koks je istakla i da nakon nekoliko kozmetičkih intervencija koje je imala, a zbog kojih je izgledala "vještački" više ne razmišlja o toj vrsti uljepšavanja

3652 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Glumica Kortni Koks osjeća se dobro u svojoj koži i time se pohvalila u razgovoru za Sunday Times.

Zvijezda kultne serije "Prijatelji" bliži se ulasku u sedmu deceniju (u junu će napuniti 58 godina), te je u intervjuu pričala i o tome.

"Osjećam se kao da sam mlada. Imam puno prijatelja koji su u tridesetim godinama i ne razmišljam o tome. Za mene, mi smo istih godina sve dok ne počnem da razmišljam o tome", tvrdi Koks, a upravo zbog toga ni sama ne može da povjeruje da će kroz koju godinu napuniti 60.

"O Bože, teško je to izgovoriti i čuti. Ne mogu da vjerujem. Nema ničega lošeg u tome da napuniš 60 godina, ali jednostavno ne mogu da povjerujem. Vrijeme tako brzo leti", kazala je ona.

Koks je istakla i da nakon nekoliko kozmetičkih intervencija koje je imala, a zbog kojih je izgledala "vještački" više ne razmišlja o toj vrsti uljepšavanja.

"U nekom trenutku uvidite da se mijenjate i postajete stariji. Pokušala sam da jurim mladost godinama. Tada nisam shvatala da izgledam zaista čudno sa svim injekcijama i stvarima koje sam radila licu. Nikada to neću ponoviti", istakla je ona.

Bonus video: