Kritike na račun sina Viktorije i Dejvida Bekama

Na društvenim mrežama mnogi su ovo okarakterisali kao "nepristojno", naročito kada se uzme u obzir da sin slavnog para ima samo 17 godina

7353 pregleda 3 komentar(a)
Foto: i-D
Foto: i-D

Sin pjevačice i dizajnerke Viktorije i fudbalera Dejvida Bekama, Kruz Bekam, pozirao je prvi put za naslovnicu jednog magazina, a u pitanju je i-D.

U intervjuu koji je objavljen u okviru tog magazina, Kruz Bekam je pričao o pokretanju svoje muzičke karijere, ali je to ostalo u sjenci kritika na račun njegove fotografije.

Mladi Kruz na naslovnici je prikazan sa ofarbanom pink kosom, bez majice, u boksericama, dok su mu pantalone spuštene oko članaka.

Na društvenim mrežama mnogi su ovo okarakterisali kao "nepristojno", naročito kada se uzme u obzir da sin slavnog para ima samo 17 godina.

"Ovo je veoma neprijatno i nepristojno. DOslovno niko ne želi da vidi 17-godišnjeg dječaka polugolog. Zapravo je odvratno. Njegovi roditelji nisu smjeli ovo da odobre", napisao je jedan korisnik Instagrama.

Drugi su se upitali da li bi "ovo moglo da prođe da je u pitanju 17-godišnja djevojka", a drugi podsjećaju da su slike nastale kada je Kruz Bekam imao 16 godina.

Bonus video: