Danijela Krejga opisala kao DILF-a

Muzičarka je najmlađa osoba ikada angažovana za snimanje tematske pjesme u franšizi o Džejmsu Bondu, a kako je otkrila, glumac je imao moć veta ukoliko mu se pjesma koju je snimila ne dopadne

3110 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Frazer Harrison
Foto: Frazer Harrison

Mlada muzičarka Bili Ajliš gostujući u emisiji "Late Night With Seth Meyers" pričala je o nominaciji za Oskara, ali i prvom susretu sa posljednjim Džejmsom Bondom, glumcem Danijelom Krejgom.

Vlasnica hita "Happier Than Ever" nedavno je nominovana za Oskara, zahvaljujući tematskoj pjesmi za film o Džejmsu Bondu "No Time to Die", istog naziva. Kako je otkrila, pjesmu je sa bratom i producentom Fineasom O'Konelom napisala 2019. godine u autobusu dok su bili u Teksasu, u okviru turneje.

Na pitanje da li je bila nervozna rije upoznavanja Danijela Krejga, gotovo odmah je odgovorila: Da! On je Džejms Bond! On je DILF".

Sa njenim opisom, koji sraćenica za, u slobodnom prevodu izraz za "seksualno atrkativnog oca", u potpunosti se složio voditelj Set Mejers.

"I trebalo bi da se složiš. Te oči... Ne možeš im nikada vjerovati. Izgledaju ludo. Kada sam ga upoznala samo sam rekla - vau", prisjetila se Ajliš.

Muzičarka je najmlađa osoba ikada angažovana za snimanje tematske pjesme u franšizi o Džejmsu Bondu, a kako je otkrila, glumac je imao moć veta ukoliko mu se pjesma koju je snimila ne dopadne.

"Rekli su nam da ako se Danielu ne dopadne, nemamo posao. On je imao veliku moć pri odlučivanju", ispričala je ona.

Ajliš i njen brat morali su da se sretnu i sa Barbarom Brokoli koja nadgleda franšizu, ali i legendarnim filmskim kompozitorom Hansom Zimerom, čiji je orkestar snimio aranžman za njihovu pjesmu.

"Bilo je puno više prostora za saradnju nego što se može pretpostaviti, bila sam iznenađena. Mislila sam da ću im predati moju verziju pjesme, a da će je oni dorađivati i ja neću imati pravo na mišljenje. Ali oni su zaista željeli da znaju šta ja mislim", pojasnila je Ajliš.

Ona i O'Konel prisustvovaće 94. ceremoniji dodjele Oskara u martu, a zbog toga je veoma uzbuđena i ima tremu.

"To je najstrašnija stvar. Bila sam na dodjeli Oskara 2020. godine, prije nego što se desila pandemija Kovida i to je bila najbolja i najstrašnija stvar u mom životu. Nikada nisam bila tako nervozna. Tamo nisu ljudi koje poznajem, oni su glumci", tvrdi muzičarka.

"Takođe, glumci su puno elokventniji od muzičara. Muzičari su čudni... Sve to je zastrašujuće. Veoma sam nervozna", zaključila je ona.

Bonus video: