Benedikt Kamberbač dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Britanac sam, pa dio mene ovo smatra nevjerovatno bolnim, ali drugi dio mene prilično uživa u velikom uticaju ukazane mi časti na moj ego

2033 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Britanski glumac Benedikt Kamberbač je dobio svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, odavši tim povodom počast svojoj sestri Trejsi Pikok, koja je prošle godine umrla od raka, ali je i skrenuo pažnju javnosti na krizu u Ukrajini.

Zvijezdu Netflix filma „Moć psa“ u srcu Tinseltauna su na ceremoniji dočekali šef Marvelovog studija Kevin Fajgi i Džej Džej Abrams, televizijski producent, scenarista, reditelj, glumac i kompozitor, najpoznatiji po radu u žanrovima akcije, drame i naučne fantastike.

Kamberbač, koji igra glavnu ulogu u Marvelovom novom filmu „Doctor Strange in the Multiverse of Madness“, kazao je da mu je posebna čast što je dobio zvijezdu na Stazi slavnih.

„Britanac sam, pa dio mene ovo smatra nevjerovatno bolnim, ali drugi dio mene prilično uživa u velikom uticaju ukazane mi časti na moj ego“, rekao je okupljenim obožavaocima.

U govoru koji je održao pozvao je na hitno djelovanje kada su u pitanju klimatske promjene i podsjetio je na bolni gubitak svih osoba koje su umrle od posljedica kovida-19. Spomenuo je i svoju sestru Trejsi Pikok, koja je prošle godine umrla od raka.

Kamberbač je iskoristio priliku da osudi ruski napad na Ukrajinu i pozvao na zajedničko djelovanje da bi se zaustavilo dalje rusko vojno napredovanje.

Bonus video: