Paris Džekson lične predmete svog oca čuva na bezbejdnom mjestu

Paris na uhu ima sedam pirsinga, jer je to bio srećan broj Majkla Džeksona, a takođe ima i tetovažu svog oca onako kako je prikazan na omotu albuma "Dangerous"

2885 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Prošlo je više od decenije od kako je pop legenda, Majkl Džekson, preminuo, ali detalji o njegovom životu i dalje privlače pažnju medija.

Njegova ćerka Paris Džekson, koja je imala samo 11 godina kada je izgubila oca, nedavno je podijelila koje Džeksonove stvari još uvijek čuva.

"Imam nekoliko pari pidžama mog tate i narukvicu koju je uvijek nosio, od kako ga znam. Držim ih na bezbjednom mjestu", ispričala je Paris u intervjuu za LVR magazin.

Kako je kazala u istom razgovoru sjećanja na oca čuva i uz pomoć pirsinga i tetovaža.

Naime, Paris na uhu ima sedam pirsinga, jer je to bio srećan broj Majkla Džeksona, a takođe ima i tetovažu svog oca onako kako je prikazan na omotu albuma "Dangerous".

Ćerka Majkla Džeksona pričala je i o svojoj muzičkoj karijeri, svom debi albumu "Wilted" koji je objavila 2020, pripremama turneje i planovima da nastavi humanitarni rad.

"Trudim se da budem na usluzi i na najmanji mogući način. Nekada je to aktivizam u vidu odlaska na protest, nekada donacije. Top obuhvata i kupovinu obroka nekome, ili vožnja nekoga do kuće...", pojasnila je ona.

Bonus video: