Džejmi Dornan: Robert Patinson je bio najzgodniji među nama

"Pozivi iz sažaljenja? Ne. Mislim da je stvar u tome što je Rob rano ostvario uspjeh, pa smo se uvijek pitali da li se on uklapa uz nas. Mi nismo radili, a on je stalno imao angažmane. Snimio je 'Twilight' i odjednom je bio u drugom svijetu u odnosu na nas"

1923 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Glumac Džejmi Dornan, najpoznatiji po ulozi u trilogiji "50 nijansi sive", osvrnuo se na optužbe kolege Roberta Patinsona, da on i još nekoliko glumaca nisu željeli da se druže sa njim.

Na premijeri filma "The Batman" u kojem Patinson tumači naslovnog superheroja, on je ispričao da je na početku svoje karijere živio u istoj kući sa Dornanom, Endruom Garfildom, Čarlijem Koksom i Edijem Redmejnom.

Tom prilikom je kazao da su ga njegovi cimeri često ostavljali samog i da je dobijao samo "pozive iz sažaljenja" da im se pridruži.

Dornan kaže da to nije tačnno, već da je Patinson prije njih ostvario uspjeh u Holivudu, što ga je odvuklo od grupe mladih glumaca.

"Pozivi iz sažaljenja? Ne. Mislim da je stvar u tome što je Rob rano ostvario uspjeh, pa smo se uvijek pitali da li se on uklapa uz nas. Mi nismo radili, a on je stalno imao angažmane. Snimio je 'Twilight' i odjednom je bio u drugom svijetu u odnosu na nas", prisjetio se glumac.

"Vremenom smo i mi počeli da radimo i dobijamo angažamen, ali sa njim se znamo godinama", istakao je Dornan, a potom se našalio da je Patinson bio najzgodniji među njima, pa je bilo suludo ne zvati ga na događaje.

"Nikada ga nismo ostavili kući. Zašto bi to učinili? On je bio najzgodniji. Zbog njega smo ulazili na brojna mjesta, on nam je privlačio pažnju. Bio je previše uspješan u odnosu na nas tada", pojasnio je Dornan.

Ovaj glumac bio je nominovan za najbolju sporednu ulogu u filmu "Belfast" na dodjeli Nagrada po izboru kritičara, ali ga je "pobijedio" Troj Kotsur koji je ovo priznanje dobio za ulogu u filmu "Coda".

Bonus video: