Kris Rok: Još uvijek procesuiram šta se dogodilo

U međuvremenu se oglasila i Akademija koja je u saopštenju istakla da su reagovali tokom ceremonije, te da su tražili od Smita nakon incidenta da napusti Dolbi teatar, ali da je on to odbio, a onda preuzeo Oskara za glavnu mušku ulogu

5337 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Glumac i komičar Kris Rok, prvi put je javno komentarisao događaj sa ceremonije dodjele Oskara, odnosno to što ga je kolega Vil Smit udario, jer se našalio na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit.

Dok se Smit već oglasio putem društvenih mreža, formalno se izvinjavajući i Roku, komičar do sada nije ni za medije ni za fanove pričao o incidentu.

Tek na stand up šouu koji je imao sinoć u Bostonu, a za koji su karte bile rasprodate i gdje je njegov izlazak na scenu ispraćen ustajanjem publike i aplauzom, Rok se osvrnuo na incident.

"Kako ste vi proveli vikend? Ja nemam puno toga da kažem o onome što se desilo, pa ako ste zbog toga došli... Pripremio sam cijeli šou mnogo prije posljednjeg vikenda", poručio je publici Rok.

"Još uvijek procesuiram šta se dogodilo. U jednom trenutku ću pričati o tom s*anju koje se desilo, i biće ozbiljno i smiješno", dodao je glumac i komičar, dok su se iz publike mogli čuti pojedinci koji upućuju uvrede i psovke na račun Smita...

U međuvremenu se oglasila i Akademija koja je u saopštenju istakla da su reagovali tokom ceremonije, te da su tražili od Smita nakon incidenta da napusti Dolbi teatar, ali da je on to odbio, a onda preuzeo Oskara za glavnu mušku ulogu.

Sve je više poznatih ličnosti koje pružaju podršku Krisu Roku, a među njima je i Vanda Sajks koja je bila voditeljka tokom ceremonije.

Bonus video: