Nove kolekcije oduševile modne sladokusce

Modele za proljeće/ljeto predstavili Verica Rakočević, Igor Todorović, Boris Čalić i Aleksandra Džaković

2645 pregleda 3 komentar(a)
Revija Borisa Ćalića, Foto: Zoran Radonjić
Revija Borisa Ćalića, Foto: Zoran Radonjić

Dizajneri Verica Rakočević, Igor Todorović, Boris Čalić i Aleksandra Džaković sa svojim brendom AKKA predstavili su u sklopu Luštica Bay Fashion showa kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022.

Fashion show regionalnih kreatora koji su etablirani i na međunarodnoj modnoj sceni i uživaju povjerenje modnih znalaca organizovan je u saradnji sa modnom agencijom Fabrika.

Moda
foto: Zoran Radonjić

”Veoma smo zadovoljni revijom koja je predstavljena u Luštici Bay i smatramo da smo na pravom mjestu predstavili odabrane i vrhunske modne brendove. Pored mode, mi se bavimo i kulturom, umjetnošću i lifestyle događajima, a Luštica Bay je prekrasno mjesto na kome je prisustvo svih ovih sadržaja vidljivo na svakom koraku”, rekla je Vesna Mandić, direktorka agencije Fabrika.

Moda
foto: Zoran Radonjić

Verica Rakočević predstavila je lagane i lepršave modele i izrađene od najfinijih prirodnih materijala - svile, lana i vune u crnim, bijelim, sivim i puder tonovima, dok je kolekcija “Triangle” Igora Todorovića namijenjena ženi koja u sebi prepoznaje snagu, smjelost i plemenitost.

Crnogorski dizajneri Boris Čalić i Aleksandra Džaković AKKA takođe su svojim modelima iz najnovije kolekcije oduševili modne sladokusce.

Moda
foto: Zoran Radonjić

”Sa velikim entuzijazmom smo ostvarili saradnju sa agencijom Fabrika, kako bismo našim gostima i posjetiocima priredili jedan vrhunski estetski i modni ugođaj kao veličanstvenu uvertiru u ljeto 2022. Nastojimo da osmislimo i ponudimo atraktivna dešavanja tokom cijele godine koja mogu da zadovolje raznolike ukuse i interesovanja svih koji u Luštici Bay pronalaze svoj drugi dom ili kutak za odmor od svakodnevice”, rekla je Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija u Luštici Bay.

Bonus video: