Nastavljeno suđenje Depa i Herdove

Zvijezda filmske franšize “Pirati sa Kariba”, podnio je kontra tužbu protiv Herdove, tražeći 50 miliona dolara odštete, jer je narušila njegov ugled, prenose svjetski mediji

3626 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Druga runda suđenja između dvije holivudske zvijezde, odnosno bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd, a koje privlači veliku pažnju javnosti, počelo je juče u Virdžiniji.

Zvijezda filmske franšize “Pirati sa Kariba”, podnio je kontra tužbu protiv Herdove, tražeći 50 miliona dolara odštete, jer je narušila njegov ugled, prenose svjetski mediji.

On je predao i spisak svjedoka koji će u sudnici govoriti u njegovu korist, a na njoj su se našle brojne slavne ličnosti od Elona Maska do Džejmsa Franka.

U centru pažnje je autorski tekst koji je glumica napisala, a “Washington Post” objavio, u kojem je prenijeto iskustvo “žrtve seksualnog nasilja”, ali u njemu nije imenovala Depa.

Dep, koji je nekada zarađivao i do 20 miliona dolara po ulozi, tvrdi da je njegova reputacija, ali i karijera uništena jer su svi pretpostavili da se tekst odnosi na njihovu pet godina dugu vezu i brak.

Ubrzo nakon optužbi koje je protiv njega iznijela Herdova, Dep je izgubio ulogu čuvenog kapetana Džeka u “Piratima sa Kariba”, a sam se povukao sa snimanja “Fantastičnih zvjeri”.

Fanovi glumca su ogorčeni što je izgubio brojne angažmane, pokrenuli su u februaru ove godine na sajtu change.org peticiju da se Dep i njegov lik Džek vrate u novom nastavku “Pirata sa Kariba”.

Bonus video: