Zahvaljujući Nikol riješio se zavisnosti

Zahvalnost svojoj supruzi na ljubavi i podršci, Keith joj je izrazio i pjesmom "Thank You"

2637 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pjevač Kit Urban godinama unazad vodio je bitku sa zavisnošću, za koju je priznao kako se okončala kada je upoznao svoju suprugu Nikol Kidman za koju tvrdi da je ujedno spasila i njegov život.

Kako su droga i alkohol česti "saveznici" u svijetu slavnih, to nije zaobišlo ni Kita Urbana koji je dugo bio u okovima istih.

Ipak, iz svijeta pakla izvukla ga je njegova supruga Nikol Kidman koja je prepoznala kakve bitke Kit vodi. Iako je nekoliko puta tražio pomoć na klinici za rehabilitaciju, u posljednjem, onom svega četiri mjeseca nakon njihovog vjenčanja koje se održalo 2006. godine, bilo je konačno.

Tada, pjevač je priznao kako ga je to moglo koštati braka sa Nikol.

"Moj novi brak tada je propadao. Pravo je čudo da je uspio preživjeti. S Nikol sam se duhovno probudio. Kažem da sam se s njom ponovo rodio, a tako se i osjećam. Po prvi put u životu mogao sam da se riješim okova zavisnosti", rekao je pjevač.

Zahvalnost svojoj supruzi na ljubavi i podršci, Keith joj je izrazio i pjesmom "Thank You".

"Zahvalan sam ti za svoj život i zahvaljujem Bogu na milosti jer si postala moja žena", dio je stihova pjesme.

Urban je priznao kako mu je drago da je završio sa tim poglavljem svog života, ali i što se ono nije odrazilo na njegovu kreativnost.

"Morao sam da pronađem drugačiji način da opstanem u svijetu. Drago mi je što se to nije odrazilo na moju muziku. Napisao sam dosta pjesama dok sam bio pijan. Napisao sam ih i trijezan. Sretan sam što to nije definisalo moju kreativnost", rekao je pjevač.

Da i sam postane zavisnik, na Kita je uticao i njegov otac koji je bio alkoholičar.

"Moj otac je bio alkoholičar. Odrastao sam u takvoj kući i trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da sam i sam zavisnik. Nisam pio kao on, pa sam se dugo upoređivao s njim. No, konačno sam uspio da napravim izbor u svom životu, za koji bi volio da je napravio i moj otac", dodao je pjevač kojem je otac preminuo 2015. godine.

Urban rijetko govori o onome kroz šta je prošao, a tvrdi da mu je danas najbitnije da svojoj publici pruži dobru muziku i zabavu.

Par koji zajedno ima dvije kćerke Sundej i Feit, lani je proslavio 15 godina braka, a tom prilikom Kit je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju sa romantičnim opisom.

"Srećna godišnjica djevojčice. Moj život počeo je kada si rekla 'da' na današnji dan prije 5.475 dana", napisao je tada.

Bonus video: