Linda Evanđelista se nagodila sa kompanijom koja ju je unakazila

Radujem se sljedećem poglavlju svog života sa prijateljima i porodicom i srećna sam što ću ovu stvar ostaviti iza sebe

13405 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Svjetski supermodel Linda Evanđelista želi da svoju pravnu bitku ostavi iza sebe nakon što se nagodila s kompanijom CoolSculpting koja ju je "unakazila".

Nekadašnji supermodel želi da zaboravi svoju pravnu bitku, nakon što se nagodila u vezi sa slučajem o komplikacijama tretmana za mršavljenje CoolSculpting, tvrdeći da je zbog njega ostala "unakažena".

"Radujem se sljedećem poglavlju svog života sa prijateljima i porodicom i srećna sam što ću ovu stvar ostaviti iza sebe. Zaista sam zahvalna na podršci koju sam dobila od onih koji su mi pružili ruku", navela je.

Izvor blizak Evanđelisti otkrio je kako je došla do tog stanja svijesti.

"S ovom nagodbom i nedavnom kampanjom za Fendi, Linda je spremna da krene dalje. Nakon što se doslovno godinama skrivala, sada je svuda. Osjeća svu dobru volju iz svoje industrije, od drugih supermodela i obožavalaca, zbog toga se osjeća voljenom", navela je.

Evanđelista je prvi put podijelila svoju priču na Instagramu u septembru u podužem saopštenju, navodeći da ju je CoolSculpting, koja je promovisala neinvazivnu alternativu liposukciji, ostavila "trajno deformiranom" i "brutalno unakaženu".

Zatim je kasnije tog mjeseca tužila Zeltiq Aesthetics za odštetu od 50 miliona dolara, navodeći da nije mogla da radi otkako je bila podvrgnuta tretmanima CoolSculpting-a u ordinaciji dermatologa od avgusta 2015. do februara 2016. godine.

Doktor kojeg je posjetila u junu 2016. rekao joj je da pati od paradoksalne adipozne hiperplazije (PAH), rijetke nuspojave koja pogađa manje od 1 odsto CoolSculpting pacijenata, gdje proces zamrzavanja uzrokuje zgušnjavanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva.

Bonus video: