Radije ćaskaju

Fli otkrio zašto ne voli da se fotogrfiše sa fanovima

“Nema ničeg lošeg u tome. Ali uništava stvarni razgovor. To je transakcija”, smatra basista RHCP

3098 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Basista grupe Red Hot Chili Peppers, Fli otkrio je zašto ne voli da se fotografiše sa fanovima. Muzičar je naveo da mu to liči na neku “transakcija” umjesto na nešto smisleno.

Fan Pepersa Luk Veseli je prošle sedmice podijelio snimak na kome se vidi njegov susret s pjevačem Entonijem Kidisom, kao i sa Flijem:

”Fli i (Entoni), hvala vam što ste bili tako ljubazni i iskreni… Niste ni morali da zastanete i ćaskate, ali jeste, i nadam se da znate da ste stvarno uticali na naše živote”, napisao je obožavalac, dok je drugi fan prokomentarisao kako je rijetkost vidjeti interakciju benda sa fanovima, s tim što je Veselji potom objasnio kako niko nije tražio fotografiju ili autogram.

Fli je potom potvrdio ovu teoriju, citirajući tvit i objašnjavajući:

”To je zato što ste svi bili ljubazni, a niste tražili sliku. Uvijek smo za to da razgovaramo i ćaskamo, a traženje fotografije odmah to upropasti”, naveo je Fli.

Drugi obožavalac je potom upitao “šta fali traženju fotografije”, a Fli mu je odgovorio: “Nema ničeg lošeg u tome. Ali uništava stvarni razgovor. To je transakcija”.

Muzičar je dodao: “Nikada u životu nisam tražio od bilo koga da se fotografiše sa mnom”, prenosi NME.