Ezra Miler priznao da ima psihičke probleme

"U posljednje sam vrijeme prolazio sam kroz intenzivnu krizu, a sada shvatam da bolujem od kompleksnih psihičkih problema zbog kojih sam i započeo liječenje. Želim se izviniti svakome koga je uznemirilo moje ponašanje"

6860 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nakon što je više puta optužen za nepredvidljivo ponašanje zbog kojeg ima brojne pravne probleme, 29-godišnji američki glumac Ezra Miler progovorio je o problemima i priznao da se bori s “kompleksnim psihičkim problemima”, te da traži adekvatnu ljekarsku pomoć, piše The Guardian.

Miler se u izjavi za medije koju je njegov predstavnik dostavio časopisu “Variety” izvinio za svoje ponašanje.

”U posljednje sam vrijeme prolazio sam kroz intenzivnu krizu, a sada shvatam da bolujem od kompleksnih psihičkih problema zbog kojih sam i započeo liječenje. Želim se izviniti svakome koga je uznemirilo moje ponašanje. Spreman sam da učinim sve što je potrebno kako bih se vratio u zdravu, sigurnu i produktivnu fazu mog života”, rekao je Miler, koji se deklariše kao nebinarna osoba te koji želi da mu se ljudi obraćaju s “oni”.

Optužbe s kojima se Miler suočio tokom posljednje dvije godine u potpunosti su zasjenile njegova recentna karijerna dostignuća, uključujući i ulogu u nadolazećem filmu “The Flash” u kojem igra glavnu ulogu.

Podsjećamo, Miler je prošle sedmice optužen za provalu u američkoj saveznoj državi Vermont. Optužnica protiv glumca podignuta je nakon što je policija istražila incident iznošenja nekoliko boca alkohola iz kuće u Stamfordu u maju.

Miler bi se pred višim sudom u Vermontu trebao pojaviti 26. septembra.

Inače, glumac je tokom ovogodišnjeg boravka na Havajima priveden dva puta - u martu zbog maltretiranja gostiju karaoke bara i u aprilu zbog udaranja jedne žene u glavu.

Takođe, roditelji 18-godišnje indijanske aktivistkinje Tokate Iron Ajes tvrde da je Miler kontroliša pomoću “nasilja, zastrašivanja, prijetnji nasiljem, straha, paranoje, zablude i droge”. Ona je nedavno za Insider rekla da su te tvrdnje lažne.

Bonus video: